Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Autonomia Tinutului Secuiesc, respinsa in Comisia de administratie din Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Autonomia Tinutului Secuiesc, respinsa in Comisia de administratie din Camera Deputatilor

Proiectul de lege apartinand deputatului UDMR Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy privind autonomia teritoriala a tinutului secuiesc a primit un raport de respingere la comisia de administratie din Camera Deputatilor, singurii membrii care au votat pentru proiect fiind cei doi deputati UDMR. Initiativa propune revenirea la organizarea adminstrativa pe scaune, un presedinte, parlament si guvern propriu, iar limba maghiara recunoscuta ca limba oficiala pe langa romana. continuă pe Hotnews

Se anunta un nou scandal in Parlament. Proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc va fi discutat azi in Camera Deputatilor

Alesii din Comisia de administratie a Camerei Deputatilor vor discuta, marti dupa-amiaza, proiectul legislativ privind Statutul de autonomie al Tinutului Secuiesc, initiativa care a fost depusa in ultima zi a sesiunii parlamentare din 2017, de catre deputatul UDMR Kulcsar Terza Jozsef.

Proiectul pentru autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc intra in dezbaterea parlamentara

Comisia de administratie din Camera Deputatilor va dezbate marti proiectul de lege apartinand deputatului UDMR Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy privind autonomia teritoriala a tinutului secuiesc, care propune revenirea la organizarea adminstrativa pe scaune, un presedinte, parlament si guvern propriu iar limba maghiara recunoscuta ca limba oficiala pe langa romana.

O comisie din Camera a respins proiectul autonomiei Tinutului Secuiesc

Camera Deputatilor: Comisia pentru administratie a respins proiectul privind statutul de autonomie a.

VIDEO Top 10 cele mai lungi trenuri din lume

Care este cel mai lung tren din lume? Care este cea mai lunga sina interstatala si de ce este dificila calatoria cu trenul dintr-o tara in alta? In materialele video de mai jos gasim raspunsurile acestor curiozitati specifice tuturor pasionatilor de trenuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )