Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Autoritatile din Buzau au anuntat ca inaugureaza luna viitoare stadionul de atletism

Adevărul Adevărul,
VIDEO Autoritatile din Buzau au anuntat ca inaugureaza luna viitoare stadionul de atletism

Lucrarile la stadionul de atletism din municipiul Buzau au intrat in linie dreapta, anunta autoritatile. Joi, la stadion, a avut loc o intalnire la care au participat reprezentanti ai Primariei Buzau, din partea constructorului, oficiali ai tuturor cluburilor sportive din municipiu, dar si atleti si antrenori de atletism. continuă pe Adevărul

VIDEO Autoritatile din Buzau au in plan extinderea retelei de autobuze in alte 14 localitati

Creste numarul buzoienilor care vor putea ajunge din localitatile judetului pana in municipiul Buzau cu mijloacele de transport public in comun ale societatii Trans Bus. in acest scop, transportul public in comun din municipiul Buzau se modernizeaza.

Colegiul Economic din Buzau, in scenariu rosu dupa ce un cadru didactic a fost confirmat cu coronavirus

Colegiul Economic din Buzau trece in scenariul rosu dupa ce un cadru didactic care a predat la mai multe clase a fost confirmat cu coronavirus. Este a doua scoala din Buzau care isi muta cursurile exclusiv online dupa confirmarea cu COVID 19 a unor cadre didactice.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Buzau care vor sa vina la conducere

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la data alegerilor locale, iar situatia din orasul Buzau se prezinta astfel: listele sunt intocmite, pentru ca asa trebuie, dar lupta pentru voturi nu va fi una acerba, caci primari din mai multe comune nu au absolut niciun rival. Vorbim despre trei localitati sonore, toate conduse .

Botez din Buzau, intrerupt de politisti. Nasul era Adi Minune, dar politia a avut un soc cand a aflat al cui e copilul

Un botez cu 250 de invitati a fost intrerupt in Buzau de organele de politie, la care nasul era nimeni altul decat Adi Minune. Politistilor nu le-a venit sa creada cine e tatal copilului. Botez intrerupt de politisti. Au fost socati cand au aflat al cui e copilul Politisti din Buzau au oprit petrecerea, care .

O cisterna cu 24 de tone de substante inflamabile s-a rasturnat la iesirea din Buzau. Traficul e in continuare blocat- UPDATE

O cisterna incarcata cu 24 de tone de substanta puternic volatila s-a rasturnat marti dimineata la iesirea din Buzau, traficul rutier fiind oprit. Sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie.

Autoritatile din Madrid cer interventia armatei in lupta cu coronavirusul

Sefa regiunii Madrid a cerut, luni, ajutorul armatei in impunerea masurilor anti-coronavirus, in contextul in care numarul infectarilor cunoaste o crestere puternica in Spania iar autoritatile din capitala au impus carantinarea unor cartiere sarace, starnind proteste, scrie presa internationala.

Scolile din Buzau, inchise, rand pe rand, dupa confirmarile COVID-19

A doua saptamana de scoala a inceput, la Buzau, cu confirmari in lant, in randul elevilor si profesorilor cu infectia SARS-CoV2. Ca urmare a diagnosticarilor, mai multe unitati de invatamant si-au suspendat cursurile, fie in toata scoala, fie doar la clasele unde au fost inregistrate cazurile de imbolnavire cu noul coronavirus.

Un tanar din Buzau confectioneaza instrumente muzicale de decor din piese auto reciclate

Are 32 de ani, a absolvit Facultatea de Chimie Alimentara, dar a ajuns sa faca mobilier industrial si obiecte de decor confectionate din piese auto reciclate. Este povestea unui buzoian care a inceput propria afacere dintr-o intamplare, iar in doi a cunoscut succesul.

MAE: Judetul Covasna, introdus in lista zonelor de risc de catre autoritatile din Germania

Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca autoritatile germane au actualiza lista zonelor de risc si a fost introdus si judetul Covasna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )