Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Cu banii din Work and Travel, un tnar din Iasi si-a facut o afacere cu imprimante 3D. Povestea startup-ului Bitmi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cu banii din Work and Travel, un tnar din Iasi si-a facut o afacere cu imprimante 3D. Povestea startup-ului Bitmi

Industria imprimarii 3D valoreaza miliarde de dolari la nivel mondial si este inca la inceput de drum, cu tot mai multe startup-uri care doresc sa inoveze acest domeniu. in prezent, aceste dispozitive pot imprima de la case si parti de masini la proteze pentru oameni si obiecte decorative. Un tanar din Iasi a fondat un astfel de start-up anul trecut, iar in prezent produce imprimante 3D si doreste sa inoveze acest tip de produse. continuă pe Hotnews

VIDEO Imagini din avion cu A10 Sebes - Turda. Pro Infrastructura: Loturile 3 si 4 sunt pregatite sa preia traficul rutier, dar ne uitam la ele ca la piese de muzeu!

Circa 30 de km din autostrada A10 Sebes - Turda au lucrarile de drum finalizate si sunt gata sa preia traficul rutier, insa autoritatile de la drumuri tergiverseaza deschiderea, sustine Asociatia Pro Infrastructura care a realizat o filmare din avion cu cele doua loturi. Compania de Drumuri invoca lucrari neconforme care fac imposibila receptia. Autostrada este gata, se poate circula, asa cum am spus de foarte multe ori! insa autoritatile inca analizeaza, inca negociaza cu antreprenorii generali si nimeni nu-si asuma responsabilitatea receptiei, scrie API.

VIDEO Imagini din drona cu podul hobanat de la Ciurel si nodul rutier Virtutii. Cum arata acum proiectul pe care primarul Firea l dadea gata la finalul anului trecut

Podul hobanat peste Dambovita de la Ciurel si nodul rutier de pe soseaua Virtutii sunt in lucru de mai bine de patru ani. Primarul Gabriela Firea anunta ca lucrarile vor fi gata la finalul anului trecut, iar mai apoi la final de februarie a revenit si a informat ca stadiul e abia la 58%. Asociatia Pro Infrastructura a publicat imagini din drona care arata stadiul intarziat al lucrarilor, atrage atentia ca nodul rutier de la Virtutii nu va rezolva mare lucru fara continuarea spre A1 si ca proiectul initial al penetratiei spre autostrada a fost modificat, iar numarul de benzi micsorat, renuntandu-se si la drumurile colectoare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )