Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Un barbat din R. Moldova baga in gura o bancnota pentru a demonstra ca banii nu pot transmite coronavirusul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un barbat din R. Moldova baga in gura o bancnota pentru a demonstra ca banii nu pot transmite coronavirusul

Nu toti moldovenii par sa se ingrijoreze cu privire la raspandirea noului virus COVID-19. Un barbat a decis sa demonstreze jurnalistei de la PublikaTV, intr-un mod mai putin obisnuit, ca avertismentul autoritatilor ca banii sunt o sursa de bacterii si ca pot transmite coronavirusul, de fapt, nu ar fi atat de adevarat. continuă pe Adevărul

Guvernele cazatoare din Moldova si Ucraina: Patru asemanari si doua contraste

Maximalismul asteptarilor fata de fenomenul Zelensky, desi cu un nivel de materializare pozitiv, a fost prea ambitios pentru a determina metamorfoze radicale a panoramei politice ucrainene. in aceeasi masura, durata scurta a schimbarilor din Moldova in jumatatea anului 2019 IPN, Ianuarie 2020), sub impactul guvernarii idealiste a Maiei Sandu, nu a lasat loc pentru inradacinarea proiectelor de reforma, promise in contextul anti-oligarhizarii. Raportul Freedom House pentru 2020 elucideaza mai degraba stagnare, decat progrese majore in cele doua tari, inca dominate de justitie politizata si influenta oligarhica acuta.

Un barbat din Iasi, infectat cu coronavirus, ar fi mers sa se distreze in trei cluburi (Ziarul de Iasi)

Un barbat din Iasi care a fost depistat cu COVID-19 ar fi mers in nu mai putin de trei cluburi la finalul saptamanii trecute, relateaza Ziarul de Iasi.

Cazul 31 de coronavirus: Un barbat din Iasi, internat

Autoritatile au confirmat cazul 31 de infectare cu coronavirus in Romania, la un barbat din Iasi care a revenit in 2 martie de la Venetia.

Un barbat din judetul Bacau si-a injunghiat fiul venit din Italia

Incident dramatic in judetul Bacau. Un barbat din comuna Livezi, in varsta de 50 de ani, si-a injunghiat fiul de 25 de ani, in urma unei discutii in contradictoriu.

Romanii din Italia gasesc variante alternative pentru a ajunge in tara

Romanii din Italia gasesc variante alternative pentru a ajunge in Romania, dupa ce Ungaria si Serbia au impus restrictii extrem de dure privind tranzitarea acestor state. Oamenii vin acum prin Albania si ajung in Vama Giurgiu.

Coronavirus: Un barbat din Rm. Valcea, izolat la domiciliu, s-a imbatat, a plecat de acasa cu masina si a facut un accident

Un valcean aflat in izolare acasa a baut si a plecat cu masina la plimbare, joi dimineata. A provocat un accident pe o strada din Ramnicu Valcea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )