Libnet.ro
UNICEF

19:17

VIDEO Blocaj pe DN10, la Magura, din cauza aluviunilor scurse de pe versanti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Blocaj pe DN10, la Magura, din cauza aluviunilor scurse de pe versanti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a transmis la ora 15. 00 o informare conform careia, pe DN 10 Buzau-Brasov, traficul rutier a fost blocat, pe ambele sensuri, din cauza aluviunilor scurse de pe versanti. continuă pe Adevărul

Secretul familiei regale britanice. El este printul care a fost tinut departe de ochii publicului din cauza bolii de care suferea (FOTO)

In fiecare familie exista secrete, iar familia regala britanica nu face exceptie de la aceasta regula. Un print a fost tinut departe de ochii curiosi ai publicului din cauza ca suferea de o boala.

FOTO Cum arata distantarea fizica pe Aeroportul Otopeni. Sute de oameni, inghesuiti din cauza controalelor anti-Covid

Sute de oameni au asteptat inghesuiti in spatiul de la terminalul sosiri de pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza numarului mic de angajati ai Directiei de Sanatate Publica DSP) care proceseaza declaratiile calatorilor.

Autoritatile sarbe au declarat stare de urgenta la Belgrad din cauza numarului mare de noi cazuri de COVID-19

Autoritatile sarbe au declarat stare de urgenta la Belgrad din cauza inmultirii cazurilor noi de coronavirus. Astfel, de vineri, locuitorilor capitalei Serbiei li s-a cerut din nou sa poarte masti in spatiile.

Volkswagen Group, cu toate marcile sale, boicoteaza Facebook si Instagram din cauza regulilor neclare privind instigarea la ura

Volkswagen Group, cu toate marcile sale dintre care cele mai reprezentative ca vanzari sunt Volkswagen, Skoda, SEAT si Audi boicoteaza Facebook si Instagram din cauza regulilor neclare ale acestor retele sociale privind instigarea la ura. Concret, Volkswagen Group a oprit orice campanie platita pe Facebook si Instagram, incepand cu 1 Iulie 2020, timp de o luna, au declarat pentru 0-100. ro surse din cadrul companiei. Actiunea este luata la nivel global de catre Volkswagen Group.

Digi 24: Caz revoltator: Din cauza unui cod gresit, o femeie a incasat 16 ani o pensie mai mica. Functionarii dau vina tot pe ea

Caz revoltator la Casa Judeteana de Pensii Alba. Timp de 16 ani, o femeie a primit o alta pensie, mai mica decat cea care i se cuvenea legal. Totul din cauza unui functionar care a trecut in sistem un cod gresit.

California inchide barurile, restaurantele, cinematografele din cauza cresterii numarului de infectii

California a interzis activitatea restaurantelor interioare, cinematografelor si a altor facilitati, in cea mai mare parte a statului, pentru o perioada de cel putin trei saptamani, din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19, a anuntat miercuri guvernatorul Gavin Newsom.

O femeie din Alba a primit timp de 16 ani o pensie mai mica, din cauza unei greseli de calcul Violeta Alexandru isi cere scuze

O femeie a primit o pensie mai mica, timp de 16 ani, din cauza unei erori de calcul a functionarilor care lucreaza la Casa de Pensii Alba. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca i-a cerut demisia seful de serviciu vinovat, care avea o mustrare scrisa pentru o alta eroare din urma cu doua luni si ii cere scuze femeii.

Si-a distrus viitorul din cauza un gest stupid! Tanara din Iasi a fost condamnata la patru ani de inchisoare

Un gest de-a dreptul stupid o va costa pe o tanara din Iasi viitorul. Ioana Stefan a fost condamnata la patru ani si doua luni de inchisoare, dupa ce si-a dezamagit cea mai buna prietena.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )