Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Blocaj rutier pe un drum din Teleorman. Soferii s-au oprit sa culeaga pepenii cazuti dintr-un camion: Uite, ma, sunt si galbeni!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Blocaj rutier pe un drum din Teleorman. Soferii s-au oprit sa culeaga pepenii cazuti dintr-un camion: Uite, ma, sunt si galbeni!

Mai multi soferi s-au imbulzit sa culeaga pepenii verzi de pe marginea unui drum din Teleorman, dupa ce camionul care ii transporta a facut un viraj brusc si a pierdut din marfa. continuă pe Adevărul

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2019. NOTELE elevilor din TELEORMAN, inainte de contestatii. Afla AICI ce note ai luat la CAPACITATE

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2019edu. roTELEORMAN. Rezultatele obtinute de elevi din TELEORMANla examenul deEVALUARE NATIONALAdin 2019vor fi afisate curand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )