Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Cel mai rapid tren indian a atins 180 km/h si va intra curnd n circulatie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel mai rapid tren indian a atins 180 km/h si va intra curnd n circulatie

In India, tara celebra pentru trenurile sale aglomerate si lente, a fost testat cu succes un tren construit local care a atins 180 km/h si va intra curand in circulatie intre doua dintre cele mai mari orase ale tarii. Cei 770 km dintre New Delhi si Varanasi vor fi parcursi in opt ore de trenul premium construit la Chennai, oras unde in trecut a fost construit si modelul auto Logan. India are 115. 000 km de cale ferata si zilnic se fac 22 de milioane de calatorii. Anual mor peste 20. 000 de oameni pe calea ferata. continuă pe Hotnews

VIDEO Meciul Simona Halep vs Angelique Kerber, cel mai frumos din 2018 la un Grand Slam

WTA a desemnat meciul dintre Simona Halep si germana Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open, drept cel mai frumos din 2018, la un Grand Slam.

VIDEO La Buenos Aires a nceput cel mai divizat summit G20, derulat n jurul a patru lideri: Donald Trump, Vladimir Putin, Mohammed bin Salman si Xi Jinping

Liderii G20 au deschis vineri, la Buenos Aires, poate cel mai tensionat summit din istoria acestor reuniuni, care se va juca in mare parte in jurul a patru lideri: Donald Trump, Vladimir Putin, Mohammed bin Salman si Xi Jinping, scrie AFP.

IFFHS: Didier Deschamps, cel mai bun selectioner n 2018/ Zinedine Zidane, a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor de echipa de club

Francezul Didier Deschamps a fost ales cel mai bun selectioner din 2018, iar Zinedine Zidane pentru a doua oara consecutiv cel mai bun antrenor de echipa de club in 2018, fiind lideri in ierarhiile date publicitatii de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Cel mai bine PLATIT vlogger din LUME are SAPTE ani: A castigat 22 de milioane de dolari din canalul de YouTube numai anul trecut

Un baiat de sapte ani a castigat 22 de milioane de dolari anul trecut, devenind cel mai bine platit vlogger din lume. Ryan are un canal de Youtube numit ToysReview, in care face recenzii celor mai noi jucarii.

Editorial: Cum am petrecut cel mai frumos 1 Decembrie, in anul dezbinarii. Zbuciumul secolului brazdat in Romania nu va fi fost in zadar

Stiu ca fac nota discordanta cu toti cei care spun ca Centenarul i-a lasat rece, ca e cel mai greu si trist an din istoria recenta, ca nu avem motive sa sarbatorim in timp ce PSD distruge tara. Stiu ca nu a fost la moda anul asta sa dai checkin la Alba.

A murit baronul Albert Frre, cel mai bogat om din Belgia

Antreprenorul belgian Albert Frere, cel mai bogat om din Belgia, potrivit clasamentului Forbes, a murit la varsta de 92 de ani, a anuntat luni grupul sau GBL, intr-un comunicat citat de AFP.

UPDATE A murit baronul Albert Frre, cel mai bogat om din Belgia

Antreprenorul belgian Albert Frere, cel mai bogat om din Belgia, potrivit clasamentului Forbes, a murit la varsta de 92 de ani, a anuntat luni grupul sau GBL, intr-un comunicat citat de AFP.

A fost cstigat cel mai mare premiu la Loto 6/49 din acest an

Marele premiu, in valoare de peste 3,72 de milioane de euro, la Loto 6/49 a fost castigat la extragerea de duminica. Este cel mai mare premiu castigat in acest an la Loto 6/49.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 29 NOIEMBRIE SIF Banat - Crisana, liderul cresterilor din BET-FI

Titlurile SIF Banat - Crisana SIF1), care au inregistrat o crestere de 3,16%, in intervalul 23 - 29 noiembrie, in raport cu moneda euro, reprezinta actiunile cu cel mai bun comportament din cadrul indicelui BET-FI, care include cele cinci societati de investitii financiare SIF-uri) plus Fondul Proprietatea FP), in perioada mentionata.

Pretul petrolului, la cel mai scazut nivel al ultimelor 13 luni

Federatia Rusa, al treilea cel mai mare producator de petrol din lume, ia in calcul reducerea productiei in tandem cu Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC), dar inca poarta discutii cu Arabia Saudita pentru stabilirea momentului de la care vor incepe taierile din productie, dar si stabilirea volumului acestora, scrie Reuters.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )