Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cel mai spectaculos drum agricol din Romania. Construit de un primar cu fonduri UE, este comparat de multi cu Transalpina si cu Transfagarasanul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai spectaculos drum agricol din Romania. Construit de un primar cu fonduri UE, este comparat de multi cu Transalpina si cu Transfagarasanul

Edilii unei primarii din judetul Timis au construit din fonduri europene doua drumuri agricole, iar unul dintre acestea este de-a dreptul spectaculos, devenind la scurt timp de la deschidere un punct de atractie turistica. continuă pe Adevărul

VIDEO A fost inaugurat cel mai spectaculos drum din Timis, Transluncani, sapat in munte

In comuna Tomesti din Timis a fost inaugurat cel mai spectaculos drum din judet, in urma unei investitii de un milion de euro. Transluncani poate concura cu Transalpina sau cu Transfagarasanul si are o lungime de peste 5 kilometri, fiind sapat in munte, relateaza Mediafax.

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bine platit jucator din MLS; Alexandru Mitrita, salariu de 500.000 de dolari pe an

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, de la Los Angeles Galaxy, este cel mai bine platit jucator din actualul sezon al ligii americane de fotbal MLS), cu un salariu anual de 7,2 milioane dolari, conform datelor oficiale oferite de Sindicatul Jucatorilor, citat de EFE, in timp ce romanul Alexandru Mitrita primeste 500. 000 de dolari de la New York City FC.

Pagina de Media: Cati bani au primit posturile TV de la partide in campania electorala. PSD, cel mai cheltuitor. Cine a ocolit Antena 3 si Romania TV

Paginademedia. ro a facut o analiza a bugetelor alocate de partide pentru promovarea electorala, estimand cati bani au incasat posturile de stiri in campania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Astfel, PSD a fost cel mai risipitor, in timp ce Romania TV a iesit cel mai castigat din toata afacerea. Antena 3 a fost ocolita de trei partide, care nu i-au dat niciun leu.

Un apropiat al premierului maghiar Viktor Orban a cumparat aproape 1.300 de hectare de teren arabil in Romania: Meszaros Lorinc este cel mai bogat om din Ungaria

Meszaros Lorinc, cel mai bogat om din Ungaria si un apropiat al premierul Viktor Orban, a cumparat 1. 290 de hectare de teren arabil in Romania scrie portalul maghiar 24. hu, potrivit adevarul. ro. Anterior.

Cel mai bogat om din Ungaria a devenit mosier si in Romania. A cumparat peste 1.000 de hectare de teren

Cel mai bogat om din Ungaria,Meszaros L337;rinc, care este un prieten apropiat al premieruluiOrban Viktor, a cumparat 1290 de hectare de teren arabil in Romania scrieportalul maghiar.

Cel mai bogat om din Ungaria, apropiat de Viktor Orban, a cumparat 1.290 de hectare de teren arabil in Romania

Cel mai bogat om din Ungaria, Meszaros L337;rinc, care este un prieten apropiat al premierului Orban Viktor, a cumparat 1. 290 de hectare de teren arabil in Romania scrie portalul maghiar 24. hu.

Un medic a murit dupa ce a cazut cu bicicleta pe un drum forestier din Paltinis

Un barbat de 54 de ani a decedat duminica, dupa ce a cazut de pe bicicleta, pe un drum forestier din statiunea Paltinis, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu. Din datele primite.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cel mai destept

I: De ce se topeste asfaltul sub politai? R: Pentru ca cel mai destept cedeaza! .

Cel mai mic dintre copiii despartiti de parinti la granita dintre SUA si Mexic este un roman. Povestea micutului Constantin Mutu

Cel mai tanar copil despartit de parinti la granita dintre SUA si Mexic este bebelusul unor romani. Constantin Mutu avea patru luni cand a fost trimis sa traiasca cu o alta familie in Michigan, in timp.

Estul Germaniei, tot mai gol: Populatia a ajuns la cel mai scazut nivel dupa 1905

Populatia din landurile germane ex-comuniste a ajuns la cel mai scazut nivel inregistrat dupa anul 1905, la aproape 30 de ani de la reunificarea Germaniei, arata un studiu citat de DPA, potrivit profit. ro. in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )