Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Cel putin 7 morti si 20 de disparuti dupa ce o nava cu turisti sud-coreeni s-a scufundat in Dunare, la Budapesta - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel putin 7 morti si 20 de disparuti dupa ce o nava cu turisti sud-coreeni s-a scufundat in Dunare, la Budapesta - UPDATE

Cel putin sapte persoane au decedat si in jur de 20 au fost date disparute dupa ce o nava de agrement cu zeci de turisti sud-coreeni la bord s-a scufundat miercuri noapte in Dunare, la Budapesta, eforturile de salvare fiind in curs de desfasurare, informeaza Reuters, citand politia locala. Presedintele sud-coreean Moon Jae-in a cerut Guvernului sa foloseasca toate resursele posibile pentru a salva victimele. continuă pe Hotnews

VIDEO Cel putin 7 morti si 20 de disparuti dupa ce o nava s-a scufundat in Dunare, la Budapesta - UPDATE

Cel putin sapte persoane au decedat si in jur de 20 au fost date disparute dupa ce o nava de agrement cu zeci de turisti la bord s-a scufundat miercuri noapte in Dunare, la Budapesta, eforturile de salvare fiind in curs de desfasurare, informeaza Reuters citand politia locala.

Cel putin trei persoane au murit, dupa ce o ambarcatiune in care se aflau si romani s-a rasturnat in Rin / Printre decedati se numara cel putin un roman

Trei persoane, inclusiv o fata de nationalitate germana, au murit dupa ce o barca gonflabila s-a rasturnat in Rin, iar o alta fata de nationalitate germana este cautata inca, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP. Printre pasagerii barcii erau si romani.

Sapte morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta FOTO VIDEO

7 turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului, in Budapesta era furtuna.

VIDEO Sapte morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta

Sapte turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului, in Budapesta era furtuna.

7 morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta

7 turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului in Budapesta era furtuna.

Accident tragic in Mexic! Cel putin 21 de oameni au murit si peste 30 au fost raniti

Ciocnirea unui autobuz care transporta pelerini cu un camion a facut miercuri cel putin 21 de morti si peste 30 de raniti, in statul Veracruz, estul Mexicului, au raportat autoritatile locale, potrivit.

Cel putin 42 de detinuti au fost gasiti morti in patru inchisori din Brazilia

Cel putin 42 de detinuti din Brazilia au fost gasiti morti luni in patru inchisori din orasul Manaus din jungla Amazoniana, unde o lupta intre bandele rivale din inchisori a dus la moartea altor 15 detinuti cu o zi inainte, au anuntat autoritatile, relateaza Mediafax, citand Reuters.

SOCANT! Violente in inchisorile din nordul tarii. Cel putin 50 de morti...

Cel putin 55 de detinuti au fost ucisi, duminica si luni, intr-un val de violente care a cuprins inchisorile din nordul Braziliei, tara al carei sistem penitenciar este suprapopulat si marcat de.

Atac sangeros in Japonia in apropiere de Tokyo. Tinta, un grup de eleve de scoala primara (VIDEO)

Cel putin 19 persoane au fost ranite marti dimineata intr-un atac cu o arma alba in orasul Kawasaki, din apropiere de Tokio, printre victime numarandu-se 13 eleve cu varste situatie intre sase si sapte.

PENTRU OPERATIUNILE DIN CHINA: Metro se asteapta la cel putin opt oferte

Cel putin opt ofertanti se pregatesc sa depuna oferte pentru un pachet majoritar de actiuni la operatiunile din China ale retailerului german Metro AG, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )