Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Condamnarea lui Dragnea si reactia din Piata Victoriei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Condamnarea lui Dragnea si reactia din Piata Victoriei

Peste 7. 000 de oameni iesit in Piata Victoriei din Capitala in ziua condamnarii lui Liviu Dragnea. Liderul PSD care are deja o condamnare definitiva, a primito noua pedeapsa cu inchisoarea 3 ani si 6 luni cu executare), in prima instanta, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. continuă pe Hotnews

VIDEO Condamnarea lui Dragnea si bucuria din Piata Victoriei

Peste 7. 000 de oameni iesit in Piata Victoriei din Capitala in ziua condamnarii lui Liviu Dragnea. Liderul PSD care are deja o condamnare definitiva, a primito noua pedeapsa cu inchisoarea 3 ani si 6 luni cu executare), in prima instanta, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Jurnalist german, ridicat de jandarmi la protestul din Piata Victoriei: Paul Arne Wagner a facut un documentar despre Liviu Dragnea, in Teleorman (VIDEO SOCANT)

Un jurnalist german a fost ridicat miercuri de jandarmi, in timpul protestului din Piata Victoriei. Jurnalistul se numeste Paul Arne Wagner si este realizatorul unui documentar despre Liviu Dragnea, in judetul.

Jurnalist german, ridicat de jandarmi la protestul din Piata Victoriei (VIDEO SOCANT)

Un jurnalist german a fost ridicat miercuri de jandarmi, in timpul protestului din Piata Victoriei. Jurnalistul se numeste Paul Arne Wagner si este realizatorul unui documentar despre Liviu Dragnea, in judetul.

Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat fara incidente

Manifestatia din Piata Victoriei din Capitala de ieri, unde in punctul maxim aproximativ 7. 000 de oameni au protestat fata de modificarea codurilor penale, s-a incheiat fara incidente intre protestatari si fortele de ordine. Manifestantii au scandat Jandarmeria, jos palaria, iar unii dintre ei au oferit flori jandarmilor. Protestatarii au cerut demisia lui Liviu Dragnea, dar si a Vioricai Dancila. Acestia au cantat We will rock yousi Multi ani sa primeasca Liviu Dragnea!.

Noi imagini de la protestele din Piata Victoriei. Un jandarm a fost lovit - VIDEO

Noi imagini de la protestele din Piata Victoriei arata cum mai multi protestatari devin violenti fata de jandarmi. Asta in contextul in care protestatarii au sustinut ca, dimpotriva, ei au fost cei.

Florin Iordache, despre jurnalistul german saltat din Piata Victoriei: Foarte bine ca l-au retinut. Trebuie sa facem legea si mai dura (VIDEO)

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, a declarat joi ca fortele de ordine si-au facut datoria miercuri la protestul din Piata Victoriei si ca.

Mihai Sora, bruscat de jandarmi la protestul din Piata Victoriei: Misca-te mai incolo, mosule! (VIDEO)

Filosoful Mihai Sora a fost prezent miercuri seara la protestul din Piata Victoriei. Ulterior, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Sora, in varsta de 101 ani, a dat de inteles ca a fost bruscat de.

Protestul din Piata Victoriei: Jandarm, filmat in timp ce folosea spray lacrimogen, pe ascuns, in mijlocul manifestantilor(FOTO, VIDEO)

Protestul de miercuri seara din Piata Victoriei a fost marcat de momente foarte tensioate, jandarmii fiind acuzati de exces de zel de protestatari pentru ca au folosit spray-uri lacrimogene in mijlocul.

Jandarmeria Capitalei: Sase persoane, conduse la sectie in urma incidentelor din Piata Victoriei

Jandarmii au condus la sectie sase persoane in urma incidentelor produse la protestul din Piata Victoriei. in urma incidentelor din Piata Victoriei provocate de un grup de persoane care au blocat traficul pe.

Iordache, dupa protestul din Piata Victoriei: Fortele de ordine si-au facut datoria

Deputatul PSD Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat joi ca fortele de ordine si-a facut datoria la protestele din Piata Victoriei. Eu cred ca fortele de ordine si-au facut da.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3322 seconds )