Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Cum a fost prejudiciata Polonia de 25 milioane de euro de o grupare criminala formata si din moldoveni

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum a fost prejudiciata Polonia de 25 milioane de euro de o grupare criminala formata si din moldoveni

Doua grupari infractionale formate din ucraineni, polonezi, moldoveni, romani si georgieni, au fost destructurate cu sprijinul politistilor din Republica Moldova. Timp de un an de zile, cat a durat documentarea gruparilor infractionale, membriigruparii au cauzat statului polonez un prejudiciu de 25. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 9,55 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv in a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 44,41milioane de lei 9,55 milioane de euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 20,90 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv in a treia sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 97,33 milioane de lei 20,90 milioane de euro).

Amenda de 1,8 milioane euro plus penalitati zilnice, daca nu implementam MiFID II la timp

Directiva europeana MiFID II, referitoare la pietele financiare din Europa, va trebui aplicata de toate statele membre din UE, in caz contrar acestea vor fi sanctionate, conform spuselor domnului Mircea Ursache, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), care precizeaza ca, in cazul Romaniei, sanctiunea ar fi de peste 1,8 milioane de euro, la care s-ar adauga penalitati zilnice.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 7,46 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 34,80 milioane de lei 7,46 milioane de euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )