Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Cutremur puternic in Filipine Cel putin o persoana a murit, iar zeci de persoane sunt ranite

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cutremur puternic in Filipine Cel putin o persoana a murit, iar zeci de persoane sunt ranite

Un cutremur cu magnitudinea 6,4 a lovit, miercuri, sudul tarii Filipine, omorand cel putin un copil si ranind alte peste 20 de persoane, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Bilantul trecerii taifunului Hagibis prin Japonia a crescut: cel putin 26 de morti

Cel putin 26 de persoane au murit in urma trecerii devastatoare a taifunului Hagibis pe teritoriul Japoniei, unde s-au inregistrat ploi de o intensitate fara precedent si inundatii catastrofale, relateaza AFP, citand presa japoneza.

Dacian Ciolos: Eu nu stiu sa-i fi propus cineva aliantei USR-PLUS sa intre la guvernare Cel putin noi de la PLUS suntem gata de guvernare, dar nu suntem dispusi sa facem compromisuri pentru asta

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune, la RFI, ca nu stie ca cineva sa fi propus Aliantei USR-PLUS sa intre la guvernare, printr-o discutie serioasa, si vorbeste despre speculatiile din presa si despre cei care acuza alianta ca nu are curajul guvernarii. El mai spune ca cel putin PLUS este gata de guvernare si nu fuge de asta, insa nu este dispusa sa faca niciun fel de compromisuri. Ciolos aminteste conditiile puse noului cabinet pentru a obtine votul USR in Parlament pentru a fi investit.

Cel putin 14 politisti au fost ucisi intr-un atac in vestul Mexicului

Cel putin 14 politisti au fost ucisi luni in urma unui atac armat in statul Michoacan, din vestul Mexicului, au informat autoritatile locale, citate de France 24. Potrivit presei locale, politistii realizau o perchezitie in momentul in care mai multi barbati inarmati aflati in mai multe masini au deschis focul asupra acestora.

ZOLTAN NAGY-BEGE, ANRE: Avem cel putin un milion de consumatori vulnerabili de energie si gaze

Avem cel putin un milion de consumatori vulnerabili de energie si gaze in tara, daca nu milioane, iar definirea lor poate fi realizata pana la finele anului, a declarat, ieri, Zoltan Nagy-Bege, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE).

Cel putin 26 de morti in urma trecerii taifunului Hagibis

Cel putin 26 de persoane si-au pierdut viata, potrivit mass-mediei japoneze, in urma trecerii devast.

Cel putin 35 de morti in Japonia dupa trecerea taifunului Hagibis

Zeci de mii de salvatori din Japonia cautau inca supravietuitori luni, la doua zile dupa ce puternic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )