Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Cutremurul din Turcia, surprins de camerele de televiziune, in direct

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cutremurul din Turcia, surprins de camerele de televiziune, in direct

Cutremurul din Turcia, in urma caruia mai mult de 20 de persoane au murit, a fost surprins de camerele de televiziune, in direct. continuă pe Adevărul

Cutremurul din Turcia a ucis cel putin 22 de persoane. Alte 1.030 sunt grav ranite, iar operatiunile de salvare sunt in curs de desfasurare

Un numar de cel putin 22de persoane au decedat, in Turcia, dupa cutremurul de vineri seara, care a fost atat de puternic in cat s-a resimtit si in tarile vecine, relateaza Reuters. Seismul a avut.

Cutremurul din Turcia a fost urmat de aproape 500 de replici. Bilantul deceselor a crescut la 29, iar numarul ranitilor a depasit 1.400. Marturii din infern: Familiile noastre s-au... (GALERIE FOTO)

Salvatorii au continuat sa caute supravietuitori, sambata, cautand sub mormanul de cladiri prabusite, dupa cutremurul devastator care a lovit estul Turciei, vineri seara, omorand 29 de oameni si ranind.

Raed Arafat, despre cutremurul din Turcia: Suntem pregatiti sa intervenim daca ni se solicita ajutorul

Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta, a declarat ca echipele romane de salvare sunt pregatite sa intervina in Turcia, acolo unde a avut loc un cutremur urias de 6,8 grade pe scara Richter.

Gheorghe Marmureanu: Cutremurul din Turcia nu poate provoca o reactie in zona seismica Vrancea

Presedintele onorific al INFP, Gheorghe Marmureanu, a afirmat, vineri, la Antena 3, ca seismul produs in Turcia nu influenteaza in niciun fel zona seismica din Romania.

Universitatea Craiova, invinsa de Zaglebie Lubin in penultimul amical din Turcia

Universitatea Craiova a fost invinsa, joi, cu scorul de 3-0, de echipa Zaglebie Lubin locul 10 in prima liga din Polonia), in penultimul meci amical din cadrul stagiului din Turcia.

Universitatea Craiova a incheiat cantonamentul din Turcia cu victorie

Universitatea Craiova a invins, vineri, cu scorul de 3-1 2-0), echipa MFK Karvina locul 15 -penultimul in prima liga din Cehia), in ultimul meci amical disputat de formatia olteana in cantonamentul din Antalya Turcia).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )