Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Doi proxeneti din Chisinau, retinuti in flagrant. Acestia cautau clienti pe retelele de socializare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Doi proxeneti din Chisinau, retinuti in flagrant. Acestia cautau clienti pe retelele de socializare

Pe parcursul lunilor noiembrie decembrie curent, politistii si procurorii moldoveni au documentat si demascat activitatea criminala a unui tanar de 27 ani si a unei domnisoare de 19 ani, domiciliati in Chisinau, fiind banuiti de proxenetism. continuă pe Adevărul

Trei traficanti de droguri din Chisinau, retinuti de catre politisti. Oamenii legii au sechestrat droguri in valoare de 80 de mii de lei VIDEO

Oamenii legii au efectuat 11 perchezitii soldate cu retinerea a trei persoane din Chisinau cu varsta de 19, 23 si, respectiv, 26 de ani. Acestia comercializau droguri etnobotanice si marijuana hidroponica pe teritoriul Capitalei. Doi dintre ei au fost anterior condamnati pentru infractiuni analogice si jaf.

Doi ofiteri din cadrult Politiei Rutiere Iasi, trimisi in judecata pentru instigare la abuz in serviciu

Doi ofiteti din cadrul Politiei Rutiere Iasi au fost trimisi in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru instigare la abuz in serviciu, pe numele lor Nechifor Cristian si Oban Mihai Gabriel, fiind suspectati ca au determinat doi agenti de circulatie sa nu aplice amenzi si puncte de penalizare unor soferi care circulau cu viteza peste limita legala.

Sa spuna cand voi fi arestat! Liviu Dragnea someaza public doi ministri din Cabinetul Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut joi o declaratie socanta. Dragnea a avertizat ca exista doi membri ai Guvernului care i-au spus ca sunt in posesia unor informatii potrivit carora liderul PS.

Crima in ziua de Craciun. Doi soti din Iasi au fost gasiti spanzurati in casa. Rudele celor doi sunt in stare de soc

Un echipaj SMURD a fost solicitat luni, 25 decembrie, in cazul unui incident petrecut intr-o locuinta din municipiul Iasi. Echipajul a descoperit doi tineri, un barbat si o femeie, spanzurati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )