Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Donald Trump, afirmatie enigmatica inaintea unui dineu cu comandantii militari: Ar putea fi calmul dinaintea furtunii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Donald Trump, afirmatie enigmatica inaintea unui dineu cu comandantii militari: Ar putea fi calmul dinaintea furtunii

Presedintele american Donald Trump a lansat joi seara o remarca enigmatica, afirmand ca momentul prezent ar putea fi calmul dinaintea furtunii, fara a oferi explicatii suplimentare, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump afirmatie socanta: E calmul dinaintea FURTUNII. Ce a sugerat presedintele SUA in fata militarilo

In stilul sau binecunoscut, presedintele SUA Donald Trump a lansat joi seara o remarca ce ne da fiori, mai exact, momentul de fata ar fi calmul de dinaintea furtunii, ne informeaza.

Donald Trump afirmatie socanta: E calmul dinaintea FURTUNII. Ce a sugerat presedintele SUA in fata militarilor

In stilul sau binecunoscut, presedintele SUA Donald Trump a lansat joi seara o remarca ce ne da fiori, mai exact, momentul de fata ar fi calmul de dinaintea furtunii, ne informeaza.

Donald Trump prezice enigmatic linistea dinaintea furtunii

Presedintele american Donald Trump a facut aseara o remarca enigmatica, afirmand ca momentul actual risca sa fie linistea dinaintea furtunii, fara a oferi mai multe explicatii, potrivit agentiilor AFP si Reuters.

Actrita Brooke Shields a dezvaluit replica de agatat ridicola pe care a folosit-o Donald Trump pentru a o cuceri VIDEO

Actrita americana Brooke Shield a povestit cum a incercat sa o cucereasca presedintele american Donald Trump, in urma cu aproape 20 de ani.

Donald Trump le-a dat prosoape de hartie sinistratilor din Puerto Rico. Ati aruncat bugetul statului pe geam - VIDEO

Donald Trump a mers, alaturi de sotia lui, Melania Trump si de Guvernatorul Ricardo Rossello, in Puerto Rico pentru a estima daunele si pentru a vorbi despre bugetul statului disponibil in aceste cazuri,.

Presedintele Donald Trump ar vrea sa-l demita pe secretarul de stat Rex Tillerson, suspectat ca l-ar fi numit imbecil

Presedintele SUA, Donald Trump, intentioneaza sa il inlocuiasca pe secretarul de Stat, Rex Tillerson, fiind nemultumit ca acesta nu a negat clar ca l-a numit imbecil, afirma surse politice de la Washington.

Castigatorii Nobelului pentru Pace, mesaj pentru Donald Trump si Kim Jong Un: Armele nucleare sunt ilegale, amenintarea cu utilizarea lor este ilegala. Stop!

Beatrice Fihn, directorul executiv al Campaniei Internationale pentru Abolirea Armelor Nucleare, care a castigat vineri Premiul Nobel pentru Pace, le-a transmis cu acest prilej un mesaj presedintelui american Donald Trump si omologului sau nord-coreean Kim Jong Un. Beatrice Fihn spune ca cei doi sefi de stat ar trebui sa stie ca armele nucleare sunt ilegale, relateaza Reuters.

Presa americana se intreaba cat timp va mai rezista Rex Tillerson in fruntea diplomatiei americane, dupa ce l-ar fi facut imbecil pe Donald Trump

Trei oficiali politici citati de NBC News au declarat ca, in luna iulie, dupa o intrevedere desfasurata la Pentagon la care au fost prezenti si membri ai echipei prezidentiale pentru siguranta nationala, Rex Tillerson a vrut sa demisioneze si l-a catalogat pe Donald Trump drept imbecil, pe fondul unei serii de disensiuni privind chestiuni de politica externa.

Donald Trump a ajuns la Las Vegas intr-o vizita de sustinere a victimelor atacului de duminica noaptea

Presedintele Donald Trump, impreuna cu sotia saau ajuns miercuri dimineata ora locala) la Las Vegas, oras unde vor ramane circa trei ore, timp in care vor vizita la spital raniti din.

Rex Tillerson neaga ca ar intentiona sa demisioneze, dupa ce presa americana scrie ca l-a numit imbecil pe Donald Trump

Secretarul american de Stat Rex Tillerson a afirmat miercuri ca nu a avut niciodata de gand sa demisioneze, intr-o rara conferinta de presa sustinuta dupa ce NBC News a scris ca seful diplomatiei americane l-a numit pe Donald Trump imbecil moron), in aceasta vara, la capatul unei reuniuni la Pentagon, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )