Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Donald Trump: Oamenii lui Kim Jong Un stau drepti cnd el vorbeste, vreau ca oamenii mei sa faca la fel

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Donald Trump: Oamenii lui Kim Jong Un stau drepti cnd el vorbeste, vreau ca oamenii mei sa faca la fel

Presedintele american Donald Trump a afirmat vineri ca vrea ca oamenii sai sa il asculte la fel cum oamenii liderului nord-coreean Kim Jong Un il asculta pe acesta, relateaza publicatia The Hill. continuă pe Hotnews

Documentul SECRET care schimba TOTUL! Tocmai a fost semnat de Trump si de Kim Jong Un! ULUITOR ce contine

Statele Unite ale Americii se angajeaza sa acorde garantii de securitate Coreei de Nord, potrivit documentului semnat marti de presedintele american Donald Trump si de liderul nord-coreean Kim Jong Un. in.

Donald Trump, dupa intalnirea cu Kim Jong Un: E o zi importanta pentru istoria lumii

Liderul SUA, Donald Trump, a facut o serie de declaratii dupa intalnirea istorica cu Kim Jong Un. Aceasta intalnire istorica, prima dintre un presedinte american in functie si liderul.

Anuntul facut de presa nord-coreeana dupa intalnirea lui Kim Jong-un cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un l-a invitat pe presedintele american Donald Trump, in cadrul intalnirii lor din Singapore, sa efectueze o vizita la Phenian, iar el a acceptat la randul sau invitatia de a merge.

LIVE TEXT VIDEO ntlnire istorica ntre Trump si Kim Jong-un / Donald Trump si Kim Jong-un au semnat documentul / Moment bizar dupa ce au luat prnzul

Prima intalnire privata dintre Donald Trump si Kim Jong-un s-a incheiat, potrivit agentiilor de presa internationale. intalnirea fara precedent a avut loc in Singapore, intr-un hotel de lux de pe insula Sentosa. Dupa terminarea pranzului, Donald Trump a declarat ca urmeaza sa semneze primul document. -----------------------08:42Donald Trump si Kim Jong-un au semnat documentul. 20 Ivanka Trump se foloseste de un proverb chinez pentru o critica voalata la adresa Beijingului, postata pe Twitter in dimineata summitului din Singapore08. 03Donald Trump a anuntat ca la ora 11:00 ora Romaniei) va avea loc o conferinta de presa in care va prezenta concluziile summitului. 50 Dupa terminarea pranzului, Donald Trump s-a adresat presei, evocand o intalnire cu adevarat fantastica.

Ce au MANCAT Donald Trump si Kim Jong-un de s-au inteles asa bine! MENIUL incredibil de la dineul celor doi lideri: Kerabu de mango verde cu dressing de miere si caracatita proaspata, castraveti umpluti coreeni... (VIDEO)

Dupa ce au participat la o intalnire fata in fata timp de aproximativ 40 de minute doar in prezenta interpretilor, Donald Trump si Kim Jong-Un s-au indreptat catre zona restaurantului. Iar masa a.

intalnire ISTORICA intre Donald Trump si Kim Jong Un: Vom avea o relatie formidabila (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong Un si-au dat mana marti, intr-un summit istoric, in Singapore. Aceasta este prima reuniune intre un presedinte american in functie si un.

LIVE TEXT VIDEO ntlnire istorica ntre Trump si Kim Jong-un/ Cei doi vor semna primul document/ Moment bizar dupa ce au luat prnzul

Prima intalnire privata dintre Donald Trump si Kim Jong-un s-a incheiat, potrivit agentiilor de presa internationale. intalnirea fara precedent a avut loc in Singapore, intr-un hotel de lux de pe insula Sentosa. Dupa terminarea pranzului, Donald Trump a declarat ca sunt pe cale sa semneze primul document.

intalnire istorica Trump - Kim Jong-un. Cei doi lideri au semnat un document (VIDEO)

Intalnirea istorica dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, a culminat cu semnarea unui document, informeaza agentiile internationale. Nu este clar, insa, ce au.

Gestul pe care sora lui Kim Jong-un l-a facut chiar inainte ca el sa semneze alaturi de Trump un tratat - VIDEO

Sora lui Kim Jong-un a facut un gest incredibil, in timp ce dictatorul s-a intalnit cu Donald Trump, pentru a incepe discutiile de renuntare la armele nucleare. La semnarea actelor, inainte ca Kim sa intre.

Cum a fost primit Kim Jong-un la Phenian, dupa summitul istoric. A mers sa conduca politica mondiala - VIDEO

Kim Jong-un a fost primit ca un erou in Phenian, dupa summitul istoric cu Donald Trump. Televiziunea de stat nord-coreeana a prezentat, joi, un material in care era prezentat summitul istoric al lui Kim Jong Un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )