Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Dupa doua luni de carantina din cauza coronavirusului, Wuhan se intoarce la viata si se redeschide partial

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dupa doua luni de carantina din cauza coronavirusului, Wuhan se intoarce la viata si se redeschide partial

Pasagerii sunt controlati si primiti in combinezoane: orasul chinez Wuhan, locul de unde a pornit pandemia cu noul coronavirus, s-a redeschis partial, sambata, lumii externe, dupa mai bine de doua luni de aproape izolare totala, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Primii pasageri sositi la Wuhan dupa doua luni de carantina. 600.000 de oameni imbolnaviti in intreaga lume

Wuhan, orasul de unde a izbucnit pandemia de coronavirus, s-a redeschis partial dupa doua luni de carantina. Batalia se duce in continuare, anunta autoritatile. 000 de cazuri de infectare au fost confirmate in intreaga lume, in timp ce numarul deceselor se apropie de 28.

Diamond Princess paraseste portul Yokohama din Japonia, dupa doua luni de carantina. Pe aceeasi nava de croaziera era raportat si primul roman infectat cu noul coronavirus

Diamond Princess, nava de croaziera lovita de noul coronavirus pe care a fost raportat si primul roman infectat de pe glob, paraseste portul Yokohama din Japonia, dupa aproape doua luni de carantina,.

inca 4 decese in Romania din cauza coronavirusului. Bilantul: 22 Printre pacienti, un barbat de 45 de ani mort in ambulanta Un alt barbat a mers de doua ori la spital

Inca patru decese din cauza coronavirusului s-au inregistrat joi seara in Romania. Pacientii sunt din Dambovita, Timisoara, Arad si Neamt si au 45, 49, 56 si 70 de ani. Printre pacienti se afla un barbat de 45 de ani care a murit in ambulanta, in timp ce era tranportat la spital, si un alt barbat de 49 de ani din Timisoara. El a mers atat la Spitalul Judetean, dar si la Boli Infectioase si a fost diagnosticat cu pneumonie inca din 20 martie, fara a fi insa internat. A solicitat ambulanta cu doua zile in urma, dar nici atunci nu a fost spitalizat, fiindu-i doar recoltat exudat pentru testul COVID.

Alte 4 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 34

Alte patru decese din cauza coronavirusului au fost raportate sambata seara, bilantul ajungand la 34, potrivit unei informari a Grupului de comunicare strategica. Este vorba de pacienti cu varste intre 43 si 67 de ani, din Arad, Constanta, Suceava si Hunedoara. Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor - 1. 452 Pacienti vindecati -139.

Marea Britanie: Numarul mortilor din cauza coronavirusului a crescut la 759

Un numar de 759 de persoane au murit pana in prezent, in Marea Britanie, din cauza coronavirusului, in ultimele 24 de ore fiind inregistrate 181 de decese, potrivit DAily Mail.

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului a fost anuntat miercuri. Este vorba despre un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane, iar peste 100 de cadre medicale sunt infectatae cu COVID-19.

BREAKING NEWS! Un diplomat al ambasadei britanice la Budapesta a murit in Ungaria, din cauza coronavirusului

Adjunctul ambasadorului britanic in Ungaria murit marti, din cauza infectarii cuCOVID-19. Steven Dickavea 37 ani sifusese testat pozitiv la noul tip de coronavirus. Parintii diplomatlui au d.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor - 11

Alti 3 romani din strainatate, mai exact din Italia, Franta si Marea Britanie, au murit din cazuza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor de la inceputul epidemiei ajunge la 11, conform datelor transmise joi de Grupul de Comunicare Strategica.

Romania are 13 decese din cauza coronavirusului. S-a ajuns la transmitere comunitara

Cea de-a 13-a victima a coronavirusului pe teritoriul Romaniei este o femeie de 72 de ani din judetu.

inca trei decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 29

Inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate sambata dimineata in Romania, numarul total ajungand la 29. Toate persoanele decedate sunt din judetul Arad.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )