Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Explozie urmata de incendiu violent la un bloc din Constanta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Explozie urmata de incendiu violent la un bloc din Constanta

O explozie urmata de un incendiu violent s-au produs joi dupa-amiaza la etajul patru al unui bloc de locuinte din sudul municipiului Constanta, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU), informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Explozie uriasa, urmata de incendiu, la un bloc din Constanta

O explozie a avut loc joi dupa-amiaza intr-un apartament din municipiul Constanta, fiind urmata si de un incendiu. Incidentul s-a produs la ultimul etaj al unui bloc de patru etaje de la periferia.

Incendiu la mallul din Constanta. Zeci de oameni evacuati (VIDEO)

Pompierii au fost solicitati sa intervina miercuri seara in City Park Mall din Constanta, pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-un magazin, informeaza ziuaconstanta. ro. Zeci de oameni au fost.

VIDEO Incendiu la un mall din Constanta

Mai multe echipaje de pompieri ale ISU Dobrogea si echipe medicale SMURD intervin la un incendiu care se manifesta cu degajare de mult fum in interiorul mall-ului din zona parcului Tabacarie din Constanta. Zeci de persoane care erau la cinematograf au fost evacuate in ordine. Se pare ca a arde un magazin de la parter.

Incendiu la un mall din Constanta. Oamenii au fost evacuati

Un incendiu a izbucnit miercuri seara intr-un mall din Constanta, persoanele aflate in incinta fiind evacuate, iar pana la acest moment nu au fost semnalate victime. La fata locului,.

Un apartament a sarit in aer la Constanta: Explozia a fost urmata de un incendiu(VIDEO)

Zeci de oameni dintr-un bloc din Constanta au fost la un pas de tragedie, dupa ce un apartament de la ultimul etaj a sarit in aer, informeaza B1 TV. Explozia a fost urmata de un incendiu. Locatarii.

Explozie intr-un bloc din localitatea Moinesti. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, miercuri, dupa explozia unei butelii intr-un bloc cu patru etaje din localitatea Moinesti, judetul Bacau, doua fiind transportate la spital, iar cea de-a treia fiind inca.

VIDEOPitesti: O vulcanizare a fost distrusa de un incendiu violent, proprietarul afacerii a suferit arsuri

Un incendiu a izbucnit, joi, la o vulcanizare auto din zona de nord a municipiului Pitesti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru stingerea flacarilor, informeaza Agerpres. 29 Vulcanizarea a fost distrusa de incendiu, iar proprietarul acesteia a suferit arsuri la fata, in incercarea de a stinge flacarile. news. ro).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )