Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Firma brasoveana ATi Studios lanseaza impreuna cu Google o aplicatie de invatare a limbilor straine cu ajutorul realitatii augmentate (AR)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Firma brasoveana ATi Studios lanseaza impreuna cu Google o aplicatie de invatare a limbilor straine cu ajutorul realitatii augmentate (AR)

ATi Studios, un startup fondat de doi brasoveni, fratii Alexandru si Tudor Iliescu, a lansat in colaborare cu Google o noua aplicatie, MondlyAR, ce foloseste realitatea augmentata pentru a-i ajuta pe utilizatori sa invete mai usor limbile straine. Mai exact, un profesor virtual vorbeste cu utilizatorul, ii pune intrebari si ii corecteaza greselile. Vezi in materialul video cum functioneaza si cat costa aceasta aplicatie. Platforma Mondly a fost numita, anul trecut, de Facebook - Regional App of the Year Europe. continuă pe Hotnews

VIDEO Firma brasoveana ATi Studios lanseaza impreuna cu Google o aplicatie de invatare a limbilor straine cu ajutorul realitatii augmentate (AR) -*- VIDEO Firma brasoveana ATi Studios lanseaza impreuna cu Google o aplicatie de invatare a limbilor straine

ATi Studios, un startup fondat de doi brasoveni, fratii Alexandru si Tudor Iliescu, a lansat in colaborare cu Google o noua aplicatie, MondlyAR, ce foloseste realitatea augmentata pentru a-i ajuta pe utilizatori sa invete mai usor limbile straine. Mai exact, un profesor virtual vorbeste cu utilizatorul, ii pune intrebari si ii corecteaza greselile. Vezi in materialul video cum functioneaza si cat costa aceasta aplicatie. Platforma Mondly a fost numita, anul trecut, de Facebook - Regional App of the Year Europe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )