Libnet.ro
UNICEF

22:17

VIDEO A fost inaugurat cel mai spectaculos drum din Timis, Transluncani, sapat in munte

Hotnews Hotnews,
 VIDEO A fost inaugurat cel mai spectaculos drum din Timis, Transluncani, sapat in munte

In comuna Tomesti din Timis a fost inaugurat cel mai spectaculos drum din judet, in urma unei investitii de un milion de euro. Transluncani poate concura cu Transalpina sau cu Transfagarasanul si are o lungime de peste 5 kilometri, fiind sapat in munte, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Cel mai spectaculos drum agricol din Romania. Construit de un primar cu fonduri UE, este comparat de multi cu Transalpina si cu Transfagarasanul

Edilii unei primarii din judetul Timis au construit din fonduri europene doua drumuri agricole, iar unul dintre acestea este de-a dreptul spectaculos, devenind la scurt timp de la deschidere un punct de atractie turistica.

Un apropiat al premierului maghiar Viktor Orban a cumparat aproape 1.300 de hectare de teren arabil in Romania: Meszaros Lorinc este cel mai bogat om din Ungaria

Meszaros Lorinc, cel mai bogat om din Ungaria si un apropiat al premierul Viktor Orban, a cumparat 1. 290 de hectare de teren arabil in Romania scrie portalul maghiar 24. hu, potrivit adevarul. ro. Anterior.

Cel mai bogat om din Ungaria a devenit mosier si in Romania. A cumparat peste 1.000 de hectare de teren

Cel mai bogat om din Ungaria,Meszaros L337;rinc, care este un prieten apropiat al premieruluiOrban Viktor, a cumparat 1290 de hectare de teren arabil in Romania scrieportalul maghiar.

CURS VALUTAR 14 iunie. Euro a urcat spre 4,73 lei. Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

CURS VALUTAR 14 iunie. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, vineri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: CURS VALUTAR 14 iunie. MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7228 1 Dolar S.

Faze tari: Donald Trump, portret de sandvis la 73 de ani; Un roman de 3 ani, cel mai tanar inventator din lume; Conditie medicala rara: o femeie produce lapte prin vulva

Scene interzise minorilor surprinse la balconul unui hotel din Ibiza. Un barbat si o femeie care au. O britanica a vrut sa se transforme in papusa Barbie. Cum arata dupa 105 operatii. Rachel Evans, in varsta de 49 de ani, este o.

Cel mai bogat om din Ungaria, apropiat de Viktor Orban, a cumparat 1.290 de hectare de teren arabil in Romania

Cel mai bogat om din Ungaria, Meszaros L337;rinc, care este un prieten apropiat al premierului Orban Viktor, a cumparat 1. 290 de hectare de teren arabil in Romania scrie portalul maghiar 24. hu.

Ursul, cel mai nou turist din statiunile de pe Valea Prahovei: Jandarmii au alungat noua exemplare doar sambata (VIDEO)

Noua ursi au fost alungatii au fost alungati de jandarmii de la Inspectoratul Prahova, in localitatile Breaza, Telega, Busteni si Azuga, potrivit Libertatea. Sambata, 15. 2019, jandarmii prahoveni din .

Faze tari: Nebunie sau disperare? Un britanic a inventat cea mai penibila scuza de despartire; A fost supranumita cea mai urata femeie din lume. Cum arata acum

Rusii au inventat campionatul de palme la fund. Este vorba despre Campionatul de Booty Slapping, in care participantele trebuie sa loveasca posteriorul. O tanara de 21 de ani nu-si gaseste iubit din cauza sanilor uriasi. Decizia radicala pe care a luat-o. Sanii uriasi i-au distrus viata lui Natalie Donnan, care sustine ca nu.

Cel mai mic dintre copiii despartiti de parinti la granita dintre SUA si Mexic este un roman. Povestea micutului Constantin Mutu

Cel mai tanar copil despartit de parinti la granita dintre SUA si Mexic este bebelusul unor romani. Constantin Mutu avea patru luni cand a fost trimis sa traiasca cu o alta familie in Michigan, in timp.

Jaf in stil mare: Al treilea cel mai bogat om din lume, usurat de 40 de milioane de dolari. Ce si-au cumparat hotii

Warren Buffett, al treila cel mai bogat om din lume conform ultimelor statistici, a fost jefuit in stil mare, fiind convins sa investeasca 40 de milioane de dolari intr-o afacere care nu exista.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )