Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Daca nu ai ajuns inca la Cazanele Dunarii, e timpul sa iti rezervi un weekend pentru a vizita unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania. Locul atrage in fiecare an o multime de turisti. Pe langa vizitarea obiectivele turistice, poti face. continuă pe Wall-Street Ro

PROTEST DIASPORA. Mai multi protestatari retinuti de jandarmi. Unul dintre ei avea un dispozitiv cu electrosocuri

Unul dintre protestatarii ridicati, vineri, de jandarmi din Piata Victoriei avea un dispozitiv cu electrosocuri, precizeaza reprezentantii Jandarmeriei Capitalei. 34 de manifestanti si doi jandarmi au avut nevo.

Unul dintre cei mai iubiti oameni de la Vocea Romaniei spune adevarul: Totul s-a aflat ACUM pentru prima data...

Amir, unul dintre semifinalistii emisiunii Vocea Romaniei, care a facut parte din echipa lui Smiley, a lansat prima piesa, de debut, What You Want. Am ales sa fac o piesa cu un vibe pozitiv pentru ca.

VIDEO FOTO Cum au protestat pentru Mitingul Diasporei si romnii aflati n strainatate

Romanii din strainatate care nu s-au putut alatura celor veniti din toate colturile lumii la Mitingul Diasporei din Piata Victoriei din Capitala au manifestat la randul lor, vineri, in orasele in care locuiesc. Multi dintre acestia au postat pe retelele de socializare sau au remis redactiei fotografii cu protestul lor contra PSD si a Guvernului Dancila.

HAOS in Piata Victoriei dupa ce 100.000 de persoane au protestat impotriva Guvernului! Jandarmeria a intervenit in forta pentru alungarea protestatarilor! (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Ciocnirile violente dintre jandarmi si unele grupuri de protestatri continua pe strazile adiacente, desi majoritatea oamenilor au parasit manifestatiile. Pe Buzesti si Titulescu jandarmii.

Protestatarii au fortat intrarea in Guvern. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene. Mai multi manifestanti, preluati de ambulante (VIDEO, FOTO)

UPDATE: in acest moment, circulatia in Piata Victoriei este blocata in totalitate. Numarul manifestantilor a ajuns la circa 1. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Foto: Inquam Photos / Octav.

O femeie a fost arestata dupa ce si-a impuscat cei doi copii, omorand unul dintre ei

O mama din Virginia a fost arestata pentru ca si-ar fi impuscat cele doua fiice, omorand-o pe cea mai mica dintre ele, potrivit politiei. Veronica Youngblood, in varsta de 33 de ani, a fost.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )