Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Nigeria vs Islanda 2-0 / Dubla lui Musa si fericirea argentinienilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Nigeria vs Islanda 2-0 / Dubla lui Musa si fericirea argentinienilor

Rugaciunile argentinienilor au fost ascultate, Nigeria a invins-o pe Islanda scor 2-0), iar nationala pregatita de Jorge Sampaoli reintra cu sanse reale in lupta pentru calificarea in optimile Campionatului Mondial. Prima victorie a africanilor la turneul final din Rusia a venit gratie dublei reusite de Ahmed Musa 49' si 75'). Islandezii au fost de nerecunost in repriza a doua a partidei de pe Volgograd Arena, au avut sansa sa reduca din diferenta de pe tabela, dar Sigurdsson a ratat un penalty in minutul 83. continuă pe Hotnews

VIDEO CM 2018: Nigeria vs Islanda 2-0 / Dubla lui Musa si fericirea argentinienilor

Rugaciunile argentinienilor au fost ascultate, Nigeria a invins-o pe Islanda scor 2-0), iar nationala pregatita de Jorge Sampaoli reintra cu sanse reale in lupta pentru calificarea in optimile Campionatului Mondial. Prima victorie a africanilor la turneul final din Rusia a venit gratie dublei reusite de Ahmed Musa 49' si 75'). Islandezii au fost de nerecunost in repriza a doua a partidei de pe Volgograd Arena, au avut sansa sa reduca din diferenta de pe tabela, dar Sigurdsson a ratat un penalty in minutul 83.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Start ratat pentru Polonia (1-2 cu Senegal) - Autogolul si neatentia polonezilor

Prima etapa a grupelor de la Campionatul Mondial de fotbal s-a incheiat cu victoria surprinzatoare a Senegalului in fata Poloniei, scor 2-1. Primul sut pe spatiul portii a adus si primul gol in partida de pe Mordovia Arena. in minutul 37, Gueye a sutat de la aproximativ 20 de metri, iar Cionek a deviat mingea in propria poarta. Africanii si-au dublat avantajul pe tabela in minutul 60, dupa o gafa in apararea Poloniei. Elevii lui Adam Nawalka s-au trezit tarziu, au redus din diferenta in minutul 86, dar golul egalizator nu si-a mai facut aparitia.

CM 2018: Nigeria vs Islanda 2-0 / Dubla lui Musa si fericirea argentinienilor

Nigeria a invins nationala Islandei, scor 2-0, intr-un meci din Grupa E a Campionatului Mondial de fotbal. Se actualizeaza.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Franta - Peru 1-0 / O noua victorie chinuita pentru Les Bleus - Mbappe asigura locul n optimi

Dupa victoria cu emotii din partida de debut 2-1 cu Australia), Franta nu a impresionat nici in confruntarea cu Peru. Trupa lui Didier Deschamps a obtinut un succes la limita, scor 1-0, care ii asigura prezenta in faza optimilor de finala de la Campionatul Mondial. Unicul gol al partidei a fost semnat de Kylian Mbappe, in minutul 34, dupa o eroare in defensiva sud-americanilor. Franta nu a mai contat in joc in repriza secunda, peruanii au incercat in zadar sa gaseasca drumul spre gol si vor parasi competitia din Rusia dupa faza grupelor.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Danemarca - Australia 1-1 / Golul lui Eriksen, VAR-ul si nca un penalty pentru australieni

Danemarca si Australia au incheiat la egalitate partida disputata pe Samara Arena, scor 1-1. Trupa lui Age Hareide a inceput in forta meciul si a deschis scorul inca din minutul 7, prin Eriksen. Formatia de la Antipozi a restabilit egalitatea in urma unui penalty acordat dupa interventia arbitrajului video, in minutul 38. Jedinak a transformat fara emotii de la punctul cu var. Australienii puteau obtine victoria pe final de meci, dar Kasper Schmeichel a intervenit salvator la doua ocazii uriase ale cangurilor.

LIVE TEXT Nigeria - Islanda (18:00)

Un meci de totul sau nimic pentru Nigeria, in timp ce Islanda ar putea grabi eliminarea Argentinei cu o victorie. Urmariti live text meciul Nigeria - Islanda in aceasta pagina cu incepere de la ora 18:00.

LIVE TEXT Nigeria - Islanda 0-0

Un meci de totul sau nimic pentru Nigeria, in timp ce Islanda ar putea grabi eliminarea Argentinei cu o victorie. Urmariti live text meciul Nigeria - Islanda in aceasta pagina cu incepere de la ora 18:00.

LIVE TEXT Nigeria - Islanda 2-0. Un rezultat bun pentru Argentina

Un meci de totul sau nimic pentru Nigeria, in timp ce Islanda ar putea grabi eliminarea Argentinei cu o victorie. Urmariti live text meciul Nigeria - Islanda in aceasta pagina cu incepere de la ora 18:00.

Asa am trait Nigeria - Islanda 2-0. Un rezultat bun pentru Argentina

Am transmis live text meciul Nigeria - Islanda in aceasta pagina cu incepere de la ora 18:00.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Iran - Spania 0-1 / Golul norocos al lui Diego Costa

Spania a reusit sa obtina prima victorie la Campionatul Mondial din Rusia, elevii lui Fernando Hierro avand insa multe emotii in confruntarea cu Iranul. Ibericii s-au impus cu 1-0, fiind salvati de golul norocos al lui Diego Costa din minutul 54. inaintea ultimei etape din Grupa B, Portugalia si Spania se afla la egalitate in clasament, ambele avand cate patru puncte si fiind favorite la calificarea in optimi. Iranul pastreaza in continuare sanse, dar trebuie sa invinga nationala lui Ronaldo in ultimul joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )