Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Gina Haspel a depus juramantul si a devenit prima femeie de la conducerea CIA: Am facut-o!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Gina Haspel a depus juramantul si a devenit prima femeie de la conducerea CIA: Am facut-o!

Gina Haspel a depus luni juramantul, in prezenta lui Donald Trump, si a devenit, la varta de 61 de ani, prima femeie de la conducerea CIA, in cadrul careia lucreaza de peste 30 de ani, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Gina Haspel a devenit prima femeie de la conducerea CIA

Senatul american a confirmat nominalizarea Ginei Haspel la conducerea CIA, in pofida rolului sau controversat in programele de torturare puse an aplicare in urma atentatelor din 11 septembrie 2001, relateaza AFP, potrivit news. ro.

Gina Haspel devine prima directoare a CIA

Gina Haspel a depus, astazi, juramantul, in prezenta lui Donald Trump, devenind astfel, la varta de 61 de ani, prima femeie care conduce CIA, in cadrul careia lucreazade peste 30 de ani, relateaza AFP.

Gina Haspel, confirmata n functia de director al CIA

Gina Haspel a primit, joi, vot favorabil din partea Senatului american pentru a ocupa functia de director al Agentiei Centrale de Informatii CIA), devenind prima femeie din istorie care va ocupa aceasta functie, relateaza site-ul postului CNN.

Premiera in Statele Unite. Gina Haspel devine prima femeie de la conducerea CIA

Senatul american a confirmat nominalizarea Ginei Haspel la conducerea CIA, in pofida rolului sau controversat in programe de torturare, in urma atentatelor de la 11 septembrie, relateaza AFP. Haspel, in.

Gina Haspel devine prima directoare a CIA

Senatul american a confirmat nominalizarea Ginei Haspel la conducerea CIA, in pofida rolului sau controversat in programe de torturare, in urma atentatelor de la 11 septembrie, informeaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )