Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Imagini din drona cu ciotul de autostrada care se construieste langa Oradea pana la granita cu Ungaria

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini din drona cu ciotul de autostrada care se construieste langa Oradea pana la granita cu Ungaria

Lucrarile la lotul Biharia - Bors 5,35 km ) din Autostrada A3 de langa Oradea au demarat la inceputul anului si ar putea fi gata in vara urmatoare, apreciaza Asociatia Pro Infrastructura care a publicat o inregistrare video realizata cu drona in care este surprins avansul bun al santierului. Peste granita si vecinii unguri lucreaza la propriul lor tronson de autostrada si au toate sansele sa fie gata inaintea lotului din Romania. continuă pe Hotnews

Imagini din drona cu cei 21 de kilometri din Autostrada Lugoj-Deva, aproape finalizati, dar inchisi pentru circulatie. Marea lansare, amanata de neintelegeri si controverse (VIDEO)

Asociatia Pro Infrastructura a lansat pe Internet un videoclip realizat cu o drona, in care prezinta cei 21 de kilometri din lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva, care desi par a fi perfect functional, cel putin.

VIDEO Imagini ce surprind momentul in care o cometa s-a prabusit in soare

Observatorul Solar si Heliosferic SOHO) a inregistrat joi o cometa care s-a prabusit in Soare, conform unui anunt facut de astronomul Tony Phillips din cadrul Space Weather, informeaza Agerpres. in clipul video inregistrat de SOHO sunt vizibile mai multe obiecte care trec cu viteza pe langa Soare, a carui luminozitate este blocata prin suprapunerea unui disc opac, astfel incat aceste obiecte sa poata fi vazute.

VIDEO Cum se vad din drona cei 21 de kilometri fantoma de pe autostrada Lugoj - Deva care nu au fost deschisi circulatiei

Pe Lotul 3 al autostrazii A1 Lugoj - Deva, in lungime de 21 de km, lucrarile sunt in mare parte finalizate si pe calea de rulare ar putea fi deschis traficul rutier, sustine constructorul, insa Compania de Drumuri nu a facut receptia pentru ca ar exista unele neconformitati la executie. Cu toate acestea, atat constructorul, cat si parte din societatea civila sustin ca lotul poate fi deschis in siguranta pentru circulatie, iar problemele depistate pot fi remediate ulterior. in timp ce lotul adiacent in lungime de 22 de km a fost deschis miercuri, cei 21 de kilometri de pe Lotul 3 stau nefolositi, in timp ce traficul actual se desfasoara pe drumul national adiacent care este virajat, plin de denivelari si cu asfaltul peticit.

Metallica, clip de multumire dupa concertul din Bucuresti: video cu imagini din inima Capitalei, postat pe canalul de YouTube al trupei VIDEO

Legendara trupa Metallica a postat pe YouTube un clip video dupa concertul din Bucuresti denumit Metallica: Multumim, Bucuresti. Imaginile arata cateva monumente simbol din inima Capitalei alaturi de secvente de la concertul sustinut la Bucuresti, pe Arena Nationala, in 14 august.

Metallica lauda Bucurestiul! Clip cu imagini din centrul Capitalei, postat pe canalul de Youtube al trupei (VIDEO)

Surpriza uriasa facuta de trupa americana Metallica pentru fanii din Romania dupa concertul sustinut la Bucuresti pe Arena Nationala. Metallica a lansat clipul intitulat Metallica: Multumim,.

Gheorghe Dinca, surprins cu ochii in lacrimi in curtea groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plans

Scene surprinzatoare au fost surprinse sambata in curtea criminalului din Caracas. Se pare ca Gheorghe Dinca a fost vazut cu ochii plini de lacrimi in timpul perchezitiilor efectuate de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )