Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Incendiu la un mall din Constanta

România Liberă România Liberă,
VIDEO Incendiu la un mall din Constanta

Mai multe echipaje de pompieri ale ISU Dobrogea si echipe medicale SMURD intervin la un incendiu care se manifesta cu degajare de mult fum in interiorul mall-ului din zona parcului Tabacarie din Constanta. Zeci de persoane care erau la cinematograf au fost evacuate in ordine. Se pare ca a arde un magazin de la parter. continuă pe România Liberă

Incendiu la un mall din Constanta. Oamenii au fost evacuati

Un incendiu a izbucnit miercuri seara intr-un mall din Constanta, persoanele aflate in incinta fiind evacuate, iar pana la acest moment nu au fost semnalate victime. La fata locului,.

Incendiu la mallul din Constanta. Zeci de oameni evacuati (VIDEO)

Pompierii au fost solicitati sa intervina miercuri seara in City Park Mall din Constanta, pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-un magazin, informeaza ziuaconstanta. ro. Zeci de oameni au fost.

Video Mai multe persoane au fost ranite, iar mai multe magazine au fost distruse de marocani la Bruxelles

23 de persoane au fost ranite, iar mai multe magazine si masini din centrul orasului Bruxelles au fost distruse, la cateva momente dupa calificarea marocului la Cupa Mondiala din Rusia, relateazaRTBF.

VIDEO Mai multe sute de protestatari s-au strans in fata Guvernului / Manifestatii si in alte orase din tara

Mai multe sute de oameni s-au strans si duminica seara la Piata Victoriei, protestatarii uramand sa plece ulterior spre sediul central al PSD. Duminica trecutra a avut loc un protest masiv la Bucuresti, peste 20. 000 de oameni au scandand Nu vrem sa fim o natie de hoti! si cerand demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Mai multe vedete din sport si-au anuntat sprijinul pentru Vladimir Putin in alegerile prezidentiale din primavara

Mai multe vedete sportive, intre care si marele maestru al sahului, Serghei Kariakin, si-au anuntat sprijinul fata de presedintele rus Vladimir Putin, care inca nu si-a anuntat oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2018.

Serialul Lord of the Rings va fi produs de Amazon si va avea mai multe sezoane

Amazon Studios a confirmat faptul ca serialul Lord of the Rings se afla in lucru, dupa ce serviciul de difuzare si-a luat angajamentul de a produce mai multe sezoane ale faimoasei povesti din Middle Earth, scrise de J. Tolkiem, scrie Rolling Stone. Suntem onorati sa lucram cu Tolkien Estate ans Trust, HarperCollins si New Line la aceasta colaborare incitanta si suntem incantati sa-i ducem pe fanii Lord of the Rings intr-o noua calatorie prin Middle Earth.

Investitorii straini merg in alta parte daca nu exista predictibilitate. Avertisment serios al tarii cu cele mai multe investitii in Romania

Guvernul a aprobat in sedinta de guvern mai multe modificari la Codul Fiscal prin ordonanta de urgenta. Acestea nu au fost primite bine de catre companiile private care sunt puternic lovite de.

Studiu. Mai multe persoane au mancat mere in fiecare zi, timp de cinci ani. Cum arata analizele lor

Marul este unul dintre cele mai populare fructe, preferate de catre consumatori. Cu 85% apa si aproximativ 50 de calorii la 100 g. ), marul este gustarea ideala. Merele au 5% proteine. Fructul acesta este o.

Nemtii pun Dacia la zid. Modelele Logan, Sandero si Duster in topul masinilor cu cele mai multe defecte

Specialistii TUV Germania au publicat cel mai recent clasament al automobilelor testate in ultimele 12 luni. Din pacate pentru tara noastra, acesta aduce cele mai proaste scoruri din istoria Dacia, pentru modelele Sandero, Logan si Duster.

Lovitura pentru Dacia. Aceste modele sunt in topul masinilor cu cele mai multe defecte

Dacia Logan se numara printre cele mai putin fiabile masini, cu peste 12 procente defectiuni, conform datelor publicate de TUV Germania. O mare surpriza neplacuta este si Kia Sportage, locul unu la numarul de.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1914 seconds )