Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Incendiu puternic la bordul unei nave militare de la o baza din California: Cel putin 21 de raniti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Incendiu puternic la bordul unei nave militare de la o baza din California: Cel putin 21 de raniti

O explozie urmata de un incendiu puternic a ranit duminica cel putin 21 de persoane la bordul unei nave militare americane intr-o baza navala din California, potrivit autoritatilor si presei locale, citate luni de France Presse. continuă pe Hotnews

Explozie de proportii, urmata de un incendiu, la bordul unei nave americane: Bilantul victimelor (VIDEO)

Cel putin 21 de persoane au fost ranite intr-o explozie urmata de un incendiu care s-a produs, duminica, la bordul navei amfibie de asalt, USS Bonhomme Richard, aflat in baza militara americana de la San Diego,.

VIDEO Incendiu puternic in Sectorul 5 al Capitalei

Un puternic incendiu a izbucnit in cartierul Rahova, pe strada Posada. Pompierii intervin la fata locului cu cinci autospeciale.

Trei nave militare romanesti, la un exercitiu in Marea Neagra organizat de Bulgaria

Trei nave militare ale Romaniei participa la exercitiul multinational Breeze 20 organizat de Bulgaria in Marea Neagra. La exercitiul militar vor mai participa nave din SUA, Turcia, Italia sau Georgia, precum si doua grupari navale NATO prezente in Marea Neagra.

VIDEO Cel putin 21 de raniti dupa o explozie urmata de un incendiu la bordul unui portavion, la o baza americana din San Diego

O explozie urmata de un incendiu s-a produs duminica dimineata la bordul unei nave amfibie de asalt, USS Bonhomme Richard, ancorate la baza militara de la San Diego, California, relateaza Digi 24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )