Libnet.ro
UNICEF

21:47

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Caroline Dolehide 1-6, 7-6(3), 6-2/ In optimi cu emotii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Caroline Dolehide 1-6, 7-6(3), 6-2/ In optimi cu emotii

Puternica din punct de vedere fizic si cu o inconstienta caracteristica varstei are doar 19 ani), Caroline Dolehide 165 WTA) a dominat de-o maniera categorica primul set al partidei cu Simona Halep 6-1). Drumul catre optimile competitiei de la Indian Wells a fost anevoios pentru Simona, liderul mondial trecand printr-un tiebreak castigat la 3) pentru a obtine sansa unui decisiv. Mult mai lucida in momentele importante si cu increderea redobandita, Halep nu i-a mai dat sanse adversarei 6-1), bifand o calificare muncita, obtinuta dupa doua ore si sase minute. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California).

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Caroline Dolehide. Cum si-a pus jucatoarea noastra adversara la respect dupa un inceput catastrofal

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells, dupa o victorie muncita in fata americancei Caroline Dolehide.

Indian Wells: SIMONA HALEP, umilita! Gest NESPORTIV al adversarei: A LOVIT-O in(VIDEO)

Meciul Simonei Halep contra americancei Caroline Dolehide, din turul III de la Indian Wells a atras atentia in urma unui gest lipsit de fair play al adversarei numarului 1 mondial. Totul s-a intamplat la scorul.

Indian Wells: SIMONA HALEP a dat LOVITURA! Suma uriasa castigata dupa VICTORIA din turul trei

Simona Halep a dat lovitura dupa meciul de cosmar din turul trei de la Indian Wells, castigat impotriva americanceni Caroline Dolehide, locul 165 WTA. Calificarea in optimile de finala este recompensata cu un.

Indian Wells: Simona Halep va juca in noaptea de duminica spre luni (dupa ora 00:00)

Partida dintre Simona Halep si Caroline Dolehide locul 165 WTA, beneficiara unui wild card) se va disputa in noaptea de dumnica spre luni, urmand sa inceapa dupa ora 00:00, potrivit programului anuntat de organizatori. Miza confruntarii este calificarea in optimile de finala ale competitiei din desertul californian.

Meciul Simona Halep - Caroline Dolehide se va juca luni, dupa ora 00.00

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, luni, dupa ora 00. 00, cu jucatoarea americana Caroline Dolehid.

Indian Wells: Simona Halep va juca in noaptea de vineri spre sambata (in jurul orei 01:00)

Debutul Simonei Halep la Indian Wells se va produce in noaptea de vineri spre sambata, liderul mondial urmand sa o intalneasca pe Kristyna Pliskova Cehia, 77 WTA). Partida va fi a treia de pe arena centrala dupa doua intalniri de pe tabloul de simplu masculin).

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Dolehide 1-4

Despre Caroline Dolehide nu se stiu foarte multe lucruri cel putin pana acum), insa este suficient sa spunem ca le-a trimis acasa de la Indian Wells pe Shelby Rogers si Dominika Cibulkova pentru a fi luata cat se poate de in serios. A pierdut primul set in ambele dispute, insa a avut puterea sa revina si sa intoarca in favoarea ei soarta partidelor. Aflata pe locul 118 mondial, jucatoarea din SUA se afla in fata celui mai important meci de pana acum al carierei: o intalneste pe Simona Halep, liderul ierarhiei WTA. Partida din turul trei de la IW este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al competitiei (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Se actualizeaza.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al intrecerii (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova 77 WTA - sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Partida de pe arena centrala s-a intins pe durata a 76 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )