Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Klaus Iohannis vrea o dezbatere publica in privinta proiectului de tara

România Liberă România Liberă,
VIDEO Klaus Iohannis vrea o dezbatere publica in privinta proiectului de tara

Miscare de forta a presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului a facut anuntul in ura cu cateva mom. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a facut anuntul: Ce subiect va fi supus consultarii publice (VIDEO)

Klaus Iohannis a anuntat marti seara ca va face o consultare publica in legatura cu proiectul de tara. Va lansez tuturor invitatia de a va implica prin idei si solutii si in legatura cu.

Klaus Iohannis critica ultimele trei guverne: Predictibilitatea economica nu este un slogan(VIDEO)

Klaus Iohannis a atras atentia Guvernului asupra lipsei de predictibilitate a masurilor economice, in discursul pe care l-a sustinut marti seara cu ocazia aniversarii a 25 de ani a Camerei de Comert Americane.

Klaus Iohannis, atac la ultimele trei guverne: Predictibilitatea economica nu este un slogan(VIDEO)

Klaus Iohannis a atras atentia Guvernului asupra lipsei de predictibilitate a masurilor economice, in discursul pe care l-a sustinut marti seara cu ocazia aniversarii a 25 de ani a Camerei de Comert Americane.

Pana la sfarsitul lunii aprilie va fi pus in dezbatere publica masterplanul pentru managementul integrat al deseurilor

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat astazi ca municipalitatea va pune in dezbatere publica pana la sfarsitul lunii aprilie masterplanul pentru managementul integrat al deseurilor, care prevede responsabilitatile in cee ce priveste deseurile, precum si sanctiunile care vor fi aplicate in cazul in care aceste responsabilitati nu vor fi respectate, informeaza News. ro.

Firea: Pana la sfarsitul lunii aprilie va fi pus in dezbatere publica masterplanul pentru managementul integrat al deseurilor

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat marti ca municipalitatea va pune in dezbatere publica pana la sfarsitul lunii aprilie masterplanul pentru managementul integrat al deseurilor, care prevede responsabilitatile in cee ce priveste deseurile, precum si sanctiunile care vor fi aplicate in cazul in care aceste responsabilitati nu vor fi respectate.

Klaus Iohannis: Am atras atentia tuturor guvernelor, dar cu precadere celor trei din ultimul an, ca predictibilitatea economica nu este un slogan

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat marti ca performanta mediului de afaceri nu poate fi, pentru prea mult timp, deasupra calitatii politicilor economice pe care Guvernul le promoveaza, in cadrul unui discurs sustinut cu prilejul aniversarii a 25 de ani a Camerei de Comert Americane din Romania AmCham Romania).

Klaus Iohannis: Guvernul nu are predictibilitate

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la aniversarea a 25 de ani a Camerei de Comert Americane din Romania. Ceea ce se castiga usor, de multe ori, se pierde la fel de usor. De exemplu,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )