Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO La Liga: Real Madrid, invinsa in ultimul meci al sezonului de Betis, scor 2-0

Hotnews Hotnews,
 VIDEO La Liga: Real Madrid, invinsa in ultimul meci al sezonului de Betis, scor 2-0

Real Madrid a terminat cu o infrangere sezonul 2018-2019. Betis Sevilla s-a impus cu 2-0 pe Santiago Bernabeu, iar echipa antrenata de Zinedine Zidane s-a clasat pe pozitia a treia in La Liga. continuă pe Hotnews

La Liga: Real Madrid, invinsa in ultimul meci al sezonului de Betis, scor 2-0

Real Madrid a terminat cu o infrangere sezonul 2018-2019. Betis Sevilla s-a impus cu 2-0 pe Santiago Bernabeu, iar echipa antrenata de Zinedine Zidane s-a clasat pe pozitia a treia in La Liga.

VIDEO Eibar vs Barcelona 2-2, in ultimul meci din acest sezon de LaLiga / Dubla pentru Messi; De Blasis, gol de senzatie

Eibar si FC Barcelona au terminat la egalitate, scor 2-2, ultimul meci din acest sezon de LaLiga. Lionel Messi a marcat de doua ori pentru catalani, ajungand la 36 de reusite, insa Pablo De Blasis a fost remarcatul partidei, dupa ce a inscris cu un sut fara preluare de la mare distanta.

FCSB o invinge pe CFR Cluj la ultimul meci al sezonului

Intr-un meci fara nicio miza in afara orgoliului celor doua formatii, FCSB a invins-o pe CFR Cluj, cu 1-0, in ultima etapa din playoff.

Real Madrid, primul transfer din noua era Zidane

La Real Madrid se pregateste terenul pentru un nou ciclu dupa sezonul dezastruos pe care albii abia asteapta sa-l incheie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,314 seconds )