Libnet.ro
UNICEF

23 Apr.

VIDEO Liverpool a revenit pe primul loc in Premier League (2-1 cu Fulham); Chelsea, invinsa de Everton (scor 2-0)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liverpool a revenit pe primul loc in Premier League (2-1 cu Fulham); Chelsea, invinsa de Everton (scor 2-0)

Liverpool a obtinut o victorie importanta in lupta pentru titlu cu Manchester City. Cormoranii s-au impus cu 2-1 pe terenul celor de la Fulham si au revenit provizoriu pe prima pozitie in clasament City are un meci mai putin disputat). in alta partida a zilei, Chelsea a fost invinsa de Everton, pe Goodison Park, scor 2-0. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Sper ca Dragnea, daca are curaj si demnitate, sa fie pe primul loc pe lista de la europarlamentare la PSD

Fostul premier Victor Ponta a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca inca spera ca Liviu Dragnea, daca are curaj si demnitate, sa fie pe primul loc pe lista de candidati PSD.

Victor Ponta: Liviu Dragnea se va comporta ca un sobolan daca nu va fi pe primul loc pe lista PSD pentru europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi ca Liviu Dragnea ar trebui sa fie primul pe lista candidatilor PSD la alegerile europarlamentare pentru ca altfel inseamna ca se va comporta . ) ca un.

Liga 2: U Cluj a urcat pe primul loc (2-1 cu Aerostar Bacau) - Echipa lui Lobont, la a patra victorie consecutiva in acest an

Universitatea Cluj s-a impus in deplasare cu Aerostar Bacau, scor 2-1, in etapa a XXV-a din Liga a 2-a la fotbal. Echipa lui Bogdan Lobont a urcat provizoriu pe primul loc in clasament. Ichim 3' - autogol) si Janos 80') au marcat pentru clujeni, in timp ce Buhacianu 84') a punctat pentru gazde.

POTRIVIT UNUI SONDAJ COMANDAT DE PNL: Liberalii, pe primul loc in preferintele alegatorilor pentru europarlamentare

PNL se afla pe primul loc in optiunile alegatorilor pentru alegerile europarlamentare, cu peste 3 procente in fata PSD, potrivit unui sondaj realizat la comanda liberalilor.

Dragnea, despre candidatura Rovanei Plumb la europarlamentare: Eu o voi propune pe primul loc

Liderul PSD a participat laconferintade alegeri de la Dambovita, undea vorbit, printre altele, si despre candidatura Rovanei Plumb la alegerile europarlamentare, spunand ca o va propune pe primul.

VIDEO Alexandru Mitrita, primul gol in MLS dupa o cursa superba - Romanul s-a distrat cu fundasii adversi

Alexandru Mitrita a marcat primul sau gol in MLS, in meciul pe care echipa lui, New York City FC, l-a terminat la egalitate, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-2 1-1), cu Los Angeles FC.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3305 seconds )