Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Ce lovitura! Simona Halep este in optimi la Indian Wells, dar punctul meciului si al zilei i-a apartinut americancei de 19 ani

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ce lovitura! Simona Halep este in optimi la Indian Wells, dar punctul meciului si al zilei i-a apartinut americancei de 19 ani

Simona Halep a avut mult de furca in partida cu americanca de 19 ani, Caroline Dolehide, pe care a invins-o in trei seturi. continuă pe Adevărul

Calificare cu emotii pentru Simona Halep in optimile Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari,.

Simona Halep, in optimi la Indian Wells. Victorie cu emotii, dupa ce liderul mondial a fost DOMINAT TOTAL in primul set (VIDEO)

Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California). Calificarea a fost una muncita, in urma unui meci lung, impotriva americancei Caroline Dolehide 19.

VIDEO Serena Williams isi continua parcursul la Indian Wells - Duel cu Venus in turul trei

Serena Williams a obtinut a doua victorie de la revenirea in circuitul WTA, scor 7-65), 7-5 cu olandeza Kiki Bertens 29 WTA), calificandu-se astfel in runda a treia a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. In runda urmatoare, fostul lider mondial se va duela cu Venus Williams.

LIVE Simona Halep - Krystina Pliskova la Indian Wells

Urmariti live text in aceasta pagina primul meci pe care Simona Halep il sustine la editia din acest an a turneului de la Indian Wells.

Dezvaluire facuta de Simona Halep inaintea turneului de la Indian Wells: in ultima vreme am lucrat cu un psiholog

Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, joi, inaintea turneului de la Indian Wells, ca isi doreste sa fie in continuare furioasa pe teren. Mereu caut perfectiunea, dar in acelasi timp stiu ca nu.

Halep, incantata de debutul ei la Indian Wells: Ce a spus Simona dupa ce a zburat spre turul III

Romanca a abordat turneul din California cu urme de indoiala in privinta piciorului cu probleme. Dupa ce a trecut de Kristyna Pliskova 77 WTA), Simona s-a convins ca totul e bine, iar discursul ei a fost unul optimist.

Liber spre finala! Cum arata acum traseul Simonei Halep spre ultimul act la Indian Wells

De pe jumatatea de tablou a Simonei Halep au iest jucatoare importante, precum Muguruza, Konta, Radwanska sau Kuznetova.

Simona Halep a dezvaluit secretul calificarii in optimi la Indian Wells. Ce i-a transmis Carolinei Dolehide, dupa victoria chinuita in fata ei

Simona Halep a invins-o greu, la Indian Wells, pe americanca Caroline Dolehide locul 165 WTA), in trei seturi 1-6, 7-6 3), 6-2), la capatul unui meci de de doua ore si 6 minute. La finalul jocului, Simona a.

HALEP - DOLEHIDE LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM DIGI BNP Paribas Open - VIDEO

HALEP - DOLEHIDE LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM DIGI BNP Paribas Open - VIDEO. Jucatoarea americana de tenis Caroline Dolehide va fi adversara Simonei Halep in runda a treia a turneului WTA de la.

Indian Wells: SIMONA HALEP a dat LOVITURA! Suma uriasa castigata dupa VICTORIA din turul trei

Simona Halep a dat lovitura dupa meciul de cosmar din turul trei de la Indian Wells, castigat impotriva americanceni Caroline Dolehide, locul 165 WTA. Calificarea in optimile de finala este recompensata cu un.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )