Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Liviu Vasilescu demisioneaza de la sefia Politiei Romane, dupa scandalul legat de intalnirea cu interlopii, noaptea, pe strada El a acuzat un atac mediatic concertat asupra IGPR

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liviu Vasilescu demisioneaza de la sefia Politiei Romane, dupa scandalul legat de intalnirea cu interlopii, noaptea, pe strada El a acuzat un atac mediatic concertat asupra IGPR

Liviu Vasilescu a anuntat marti seara ca se retrage de la conducerea Politiei Romane. Anuntul are loc in contextul scandalului generat de intalnirea sefului IGPR cu membri ai clanului Duduianu, in noaptea de 8 spre 9 august, inainte de inmormantarea fostului lider al gruparii. continuă pe Hotnews

Liviu Vasilescu demisioneaza din functia de inspector general al Politiei Romane: in permanenta mi-am asumat responsabilitatea deciziilor si intotdeauna mi-au placut si surprizele (VIDEO)

Chestorul principal Liviu Vasilescu a anuntat, marti, ca demisioneaza din functia de inspector general al Politiei Romane. El sustine ca in ultimul timp a constatat un atac mediatic concentrat asupra.

Liviu Vasilescu demisioneaza din functia de inspector general al Politiei Romane

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca demisioneaza din functie.

Liviu Vasilescu demisioneaza din functia de inspector general al Politiei Romane: in permanenta mi-am asumat responsabilitatea deciziilor si intotdeauna mi-au placut si surprizele

Chestorul principal Liviu Vasilescu a anuntat, marti, ca demisioneaza din functia de inspector general al Politiei Romane. El sustine ca in ultimul timp a constatat un atac mediatic concentrat asupra.

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si-a dat demisia dupa ce a avut o intilnire cu interlopii

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si-a anuntat, marti, demisia din functia de inspector genera.

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si-a anuntat demisia

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca demisioneaza din functie.

Ce avere are seful Politiei Romane. Liviu Vasilescu e cel care s-a intalnit noaptea, ca hotii, cu clanul Duduianu

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a recunoscut ca s-a intalnit cu membri ai clanului Duduianu in noaptea dinaintea inmormantarii lui Florin Mototolea, zis si Emi Pian. Ce avere are seful Politiei Romane Astfel, intr-un interviu acordat Antena 3, Liviu Vasilescu a confirmat ca s-a intalnit cu membri din familia lui Emi Pian. Acest lucru s-a .

Vela, despre demisia sefului Politiei Romane: Este o decizie corecta pentru ca imaginea si credibilitatea Politiei sa nu fie afectate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a laudat, intr-o declaratie la B1 TV, gestul lui Liviu Vasilescu de a se retrage din fruntea Politiei Romane. El a mai precizat ca decizia ca acesta sa se intalneasca cu membri ai clanului Duduianu a fost luata in cadrul unei celule de criza.

Sindicatul Europol, despre comunicatul IGPR: Calomniem politistii pentru a-l salva pe seful Politiei Romane

Sindicatul Europol spune ca prin comunicatul transmis de IGPR cu clarificari in scandalul generat de intalnirea sefului IGPR, Liviu Vasilescu, cu membri ai clanului Duduianu sunt calomniati politistii pentru a-l salva pe seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu. Sindicalistii sustin ca faptul ca se pune accent pe lipsa de profesionisti si pe cele 5 ore in care a rezolvat problema Vasilescu ne demonstreaza inca o data ca este dispus sa calce pe cadavre pentru a-si pastra postul.

Seful Politiei Romane a demisionat in urma scandalului generat de intalnirea cu interlopii Clanului Duduianu: Am constatat un atac mediatic

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, a anuntat, marti dupa-amiaza, ca se retrage din functie, in urma scandalului iscat de intalnirea lui si a altor ofiteri de rang inalt din IGPR cu interlopii din Clanul Duduianu, in noaptea de 8 spre 9 august.

IGPR: Am ajuns sa discutam de ce seful Politiei Romane a coborat in strada sa rezolve problema

Politia Romana a transmis, sambata, raspunsuri la mai multe intrebari aparute dupa ce seful IGPR, chestorul Liviu Vasilescu, s-a intalnit cu reprezentantii clanului Duduianu, afirmand ca s-a procedat legal, corect, conform tuturor normelor in vigoare, care nu sunt aplicate in cazuri de criza doar in tara noastra, ci si pe plan international.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )