Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Ludovic Orban a vizitat santiere din Tulcea. Ce a spus premierul despre investitiile pentru Dobrogea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ludovic Orban a vizitat santiere din Tulcea. Ce a spus premierul despre investitiile pentru Dobrogea

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a facut vineri, 10 iulie, o vizita in judetul Tulcea, judet condus, la nivel de Consiliu Judetean, de PSD. Premierul a mers sa vada comune conduse de liberali si obiective economice importante pentru Dobrogea si nu numai. continuă pe Adevărul

VIDEO Ludovic Orban: Suntem intr-un moment de cumpana.Guvernul nu doreste sa reinstituie nicio restrictie

In ziua in care Romania a bifat cel mai mare numar de bolnavi de COVID, premierul Ludovic Orban le-a cerut romanilor sa respecte conditiile de distantare sociala pentru a nu spori si mai valul de imbolnaviri. Liderul PNL a subliniat ca Guvernul nu doreste sa impuna din nou masuri restrictive, insa a lasat de inteles ca ne-am putea intoarce la starea de urgenta daca pandemia va capata proportii.

LUDOVIC ORBAN: Problemele ROMATSA nu se rezolva cu pare nejustificate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Tulcea, ca problemele din ROMATSA nu se rezolva prin parele nejustificate ale liderilor de sindicat.

Ludovic Orban, dupa ce Ciolacu i-a cerut sa participe la dezbaterile din Senat pe legea privind carantina: Asta este o forma de tergiversare a adoptarii legii

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, dupa ce Marcel Ciolacu i-a cerut sa participe la dezbaterile din Senat pe legea privind carantina, ca este o modalitate de tergiversare a adoptarii legii. Daca cineva ma cheama, stiind ca sunt de dimineata in Tulcea, la o dezbatere in Comisia juridica, o face in mod perfid, a afirmat premierul.

Ludovic Orban, noi decizii. Ce se intampla acum la terasele de fite si in restaurante

Premierul Ludovic Orban a cerut, sambata, controale in restaurante, supermarketuri si piete. Avem informatii ca sunt restaurante care, de fapt, au deschis, a spus Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN, CATRE NELU TATARU: Am luat decizia sa va fac o vizita luni. Sa convocati Colegiul ministerului si sa faceti o videoconferinta cu directorii DSP

Premierul Ludovic Orban i-a spus, la inceputul sedintei de joi a Guvernului, ministrului Sanatatii Nelu Tataru ca ii va face o vizita lunea viitoare. El i-a cerut acestuia sa convoace colegiul ministerului si sa organizeze si o videoconferinta cu directorii din Directiile de Sanatate Publica.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE EVOLUTIA PANDEMIEI COVID-19: Suntem intr-un moment de cumpana; daca va fi nevoie vom lua orice masura se va impune

Guvernul nu doreste sa reintroduca nicio restrictie si nu doreste sa ia nicio masura care sa afecteze economia, a spus in urma cu cateva momente, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, atac la Parlament: Amanarea adoptarii legii privind carantina inseamna o crestere dramatica a risului de infectare

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca are un mesaj de revolta si indignare fata de amanarea dezbaterii de catre Senat a legii care sa puna la dispozitie autoritatilor instrumentele indispensalbile in lupta impotriva epidemiei. Amanarea inseamna o crestere dramatica a risului de infectare, a spus seful Guvernului.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Guvernul nu doreste sa reinstituie nicio restrictie,dar a daca va fi nevoie, vom lua orice masura se va impune. Punem pe primul plan sanatatea oamenilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Guvernul nu doreste impunerea unor noi restrictii pe fondul cresterii numarului de cazuri de infecater cu noul coronavirus in Romania. Cu toate acestea, daca va fi.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Guvernul nu doreste sa reinstituie nicio restrictie, dar daca va fi nevoie, vom lua orice masura se va impune. Punem pe primul plan sanatatea oamenilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Guvernul nu doreste impunerea unor noi restrictii pe fondul cresterii numarului de cazuri de infecater cu noul coronavirus in Romania. Cu toate acestea, daca va fi.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban cere mobilizare generala din partea tuturor institutiilor: Exista semnificative nerespectari ale regulilor Ce masuri propune premierul in cazul cluburilor, teraselor si benzinariilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a cerut mobilizare generala din partea tuturor institutiilor implicate in luptaa impotriva epidemiei de coronavirus si a celor cu atributii de control pentru a se asigura ca regulile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )