Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Macron nu face testul pentru coronavirus: Nu am niciun fel de simptome

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Macron nu face testul pentru coronavirus: Nu am niciun fel de simptome

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat, duminica, la iesirea de la sectia de votare, ca nu s-a testat pentru coronavirus, intrucat ca nu are niciun fel de simptome. Donald Trump a fost nevoit in cele din urma sa isi faca testul, Casa Alba anuntand sambata noaptea ca rezultatele sunt negative. Sotia premierului spaniol Pedro Sanchez si cea a premierului canadian, Justin Trudeau, au fost testate pozitiv. continuă pe Hotnews

Rares Bogdan, rezultat negativ la testul pentru coronavirus

Rares Bogdan a fost depistat negativ la testul pentru coronavirus. Anuntul a fost facut de liberal pe pagina de Facebook.

Secretarul General al Guvernului, despre rezultatele lui Ludovic Orban la testul pentru coronavirus

Secretarul General al Guvernului a declarat la Antena 3 ca testele pentru coronavirus ale lui Ludovic Orban au plecat de la Parlament la ora 16:30. De asemenea, rezultatele inca nu au sosit.

BREAKING NEWS Testul pentru coronavirus, negativ in cazul premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru a se stabili daca a fost infectat cu coronavirus, rezul.

Donald Trump, testat pentru coronavirus. Casa Alba a anuntat rezultatul

Donald Trump a facut testul pentru coronavirus, iar rezultatul a iesit negativ, a anuntat Casa Alba.

Premierul Orban si ministrii testati in Parlament, rezultat negativ pentru coronavirus

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus COVID-19), iar rezultatul este negativ.

Ministrul Transporturilor a iesit negativ la testul pentru coronavirus. Dupa vizita in Alba, sefii de institutii care l-au insotit s-au izolat la domiciliu

Liderii celor mai importante institutii din Alba, subordonatii lor dar si angajatii unei firme mari din Sebes, plus mai multi jurnalisti, pot respira usurati. Testul pentru ministrul Transporturilor, Lucian Bode, este negativ.

VIDEO Streinu Cercel, despre dezinfectantii pentru coronavirus: Spirtul medicinal nu e bun, ci substantele pe baza de alcool care sunt biocide

Adrian Streinu Cercel, seful Spitalului Matei Bals, a declarat ca spirtul medicinal nu este bun ca dezinfectant pentru coronavirus, ci substantele pe baza de alcool care sunt biocide. De asemenea, substantele pe baza de clor sunt active pentru COVID-19, a precizat el.

Coronavirus. Trump s-a intalnit cu o a doua persoana care mai tarziu a fost testata pozitiv pentru coronavirus - medicul Casei Albe

Presedintele Donald Trump s-a intalnit cu o a doua persoana weekendul trecut care ulterior a fost testata pozitiv pentru coronavirus, dar presedintele nu a cerut sa fie testat pentru virus sau sa intre in autoizolare, a spus vineri medicul Casei Albe, relateaza Reuters.

Trump a fost testat pentru coronavirus. Casa Alba a dispus verificarea temperaturii jurnalistilor acreditati

Presedintele Donald Trump a fost testat pentru coronavirus, insa a transmis ca temperatura sa este perfect normala, iar administratia a extins interdictia de calatorie si pentru Marea Britanie si Irlanda, ca masura de combatere a pandemiei, relateaza Reuters.

Un vaccin pentru coronavirus este aproape gata! De unde poate veni salvarea

In timp ce lumea sufera schimbari uriase datorate dezastrului produs de noul coronavirus, in Canada se incearca dezvoltarea un vaccin care ar putea readuce linistea la nivel global si ar imuniza populatia. Potrivit informatiilor din presa internationala, in acest moment vaccinul se afla in stadiul de testare, urmand ca cercetatorii care l-au dezvoltat sa monitorizeze .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )