Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Marea Britanie: Protest anti-COVID-1984 in centrul Londrei Ciocniri intre demonstranti si politie Mai multe persoane au fost arestate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Marea Britanie: Protest anti-COVID-1984 in centrul Londrei Ciocniri intre demonstranti si politie Mai multe persoane au fost arestate

Politia britanica a arestat 10 persoane, sambata, in timpul unui protest impotriva restrictiilor antiepidemice si impotriva vaccinarilor in centrul Londrei, in pofida avertismentelor politistilor ca ar putea incalca regulile de distantare sociala, relateaza dpa si Reuters. Patru ofiteri de politie au fost raniti in timpul ciocnirilor, iar doi au avut nevoie de tratament la spital. continuă pe Hotnews

Franta avertizeaza Marea Britanie ca UE nu va ceda intimidarilor in negocierile post-Brexit

Administratia Emmanuel Macron a criticat dur, vineri, atitudinea Guvernului Boris Johnson in negocierile dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie privind relatiile post-Brexit, avertizand ca Bruxellesul nu va ceda intimidarilor, informeaza cotidianul Financial Times, conform Hotnews.

O romanca din Marea Britanie a ajuns in spatele gratiilor pentru o farsa

O romanca din Marea Britanie a fost condamnata la inchisoare, dupa ce i-a facut o farsa sefei sale. Aurora Iacomi in varsta de 32 de ani i-a turnat un detergent foarte puternic in cafea sefei sale,.

Marea Britanie: Michael Gove, increzator ca va exista o echivalenta in domeniul serviciilor financiare dupa Brexit

Michael Gove, ministrul britanic responsabil pentru dosarul Brexit, intrebat daca va exista libera circulatie a capitalului si echivalenta in domeniul serviciile financiare dupa Brexit, a declarat ca este increzator ca se vor realiza aceste obiective deoarece Uniunea Europeana a accelerat procesul, transmite Reuters. Marea Britanie stabileste noi conditii pentru bancile din UE care vor sa opereze in Regatul Unit .

Marea Britanie stabileste noi conditii pentru bancile din UE care vor sa opereze in Regatul Unit

Fondurile de investitii si bancile din Uniunea Europeana care vor sa-si stabileasca o baza in Regatul Unit dupa Brexit trebuie sa aiba suficient personal de conducere pentru a putea fi adecvat supervizate, a anuntat miercuri Autoritatea pentru Conduita Financiara din Marea Britanie FCA).

Marea Britanie a dat unda verde ca doi dintre membrii grupului ISIS Beatles sa fie judecati in SUA

O curte superioara din Marea Britanie a dat marti unda verde pentru ca dovezi privind implicarea a doi cetateni britanici , membri ai grupului ISIS Beatles, in asasinarea unor ostatici vestici sa fie folosite in procesul acestora in SUA, relateaza The Independent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )