Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Mesaj viral al Armatei Romane de Anul Nou

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mesaj viral al Armatei Romane de Anul Nou

Mesajul video transmis de MApN, pe pagina oficiala de Facebook, cu ocazia Anului Nou a fost pe placul publicului din Romania, care a gustat gluma, spre deosebire de aluzia facuta de Comandamentul strategic al SUA care detine butonul nuclear care, facand o analogie cu globul care era lansat la New York de Revelion, a spus ca este pregatit sa foloseasca ceva mult mai mare. continuă pe Adevărul

VIDEO Comandamentul american al fortelor strategice isi cere scuze pentru o gluma de prost gust de Anul Nou. Mesajul sefului demisionar al Pentagonului

Comandamentul american al fortelor strategice s-a scuzat luni pentru o gluma de prost gust, dupa ce a postat pe Twitter ca este gata sa lanseze ceva mult mai mare decat traditionalul glob de cristal din Times Square, care marcheaza trecerea in noul an, relateaza AFP.

VIDEO Iohannis, n mesajul de Anul Nou: Sa construim mpreuna urmatorul secol de existenta al Romniei cu mult curaj si implicare civica

Presedintele Klaus Iohannis ii indeamna pe romani, intr-un mesaj video transmis de Anul Nou, sa construiasca impreuna urmatorul secol de existenta al Romaniei cu mult curaj, implicare civica si angajament ferm fata de valorile statului de drept.

Igor Dodon, mesaj de Anul Nou: Cu Doamne ajuta, sa fie un an mai bun decat precedentul

Igor Dodon a transmis un mesaj de Anul Nou si a publicat o fotografie, pe pagina sa de Facebook, alaturi de familie: Sa spunem ramas bun anului care trece si sa intram cu incredere si optimism in 2019.

Viorica Dancila, mesaj de Anul Nou: Mai avem multe de facut si va asigur ca vom continua sa luam deciziile corecte pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a transmis luni un mesaj de Anul Nou, in care spune ca, si in 2019, echipa guvernamentala va continua sa ia deciziile corecte pentru Romania, ea precizand ca scopul Executivului.

PUTIN, MESAJ DE ANUL NOU CATRE TRUMP: Rusia este deschisa dialogului

Presedintele rus Vladimir Putin, intr-o scrisoare de Anul Nou adresata omologului sau american Donald Trump, a declarat ca Moscova era pregatita pentru dialog in legatura cu o serie larga de probleme, a anuntat Kremlinul, relateaza Reuters.

Iohannis,de Anul Nou: Sa construim impreuna urmatorul secol de existenta a Romaniei cu mult curaj, implicare civica si atasament ferm fata de valorile statului de drept

Presedintele Klaus Iohannis ii indeamna pe romani, in mesajul de Anul Nou, sa construiasca impreuna urmatorul secol de existenta a Romaniei cu mult curaj, implicare civica si atasament ferm fata de valorile statului de drept.

VIDEO Obiceiuri si ritualuri cu care lumea asteapta Anul Nou

Nu toata lumea sarbatoreste Anul Nou in noaptea de 31 decembrie. Desi este un obicei comun in Occident, in alte parti ale lumii festivitatile urmeaza ciclul Lunii sau pozitia stelelor si se schimba an de an. La miezul noptii, unii poarta lenjerie rosie, altii sparg farfurii de usile vecinilor, pregatesc paine cu monede, elibereaza pasarile din colivii sau deschid toate usile casei. in acelasi mod in care nu exista o singura zi pentru Anul Nou, nici obiceiurile, riturile si superstitiile pe care oamenii le practica pentru a atrage noroc nu sunt la fel.

MESAJE DE ANUL NOU 2019. La multi ani, 2019! Cele mai dragute MESAJE DE ANUL NOU de trimis persoanei iubite

E cumpana dintre ani! Sa privim in urma cu iertare, inainte cu multa speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai frumoase URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni, pentru colegi. Iata cele mai impresionante Urari.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai amuzante URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cele mai amuzante URARI DE ANUL NOU 2019 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru URA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3317 seconds )