Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Mihaela Buzarnescu a parasit terenul ntr-un scaun cu rotile dupa o accidentare suferita n decisivul meciului cu Elina Svitolina - Imagini greu de privit

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mihaela Buzarnescu a parasit terenul ntr-un scaun cu rotile dupa o accidentare suferita n decisivul meciului cu Elina Svitolina - Imagini greu de privit

Pentru un sportiv de performanta nu exista blestem mai mare decat o accidentare, iar daca aceasta vine fix in momentul in care te aflai, la 30 de ani, in cel mai bun moment al carierei, atunci nu poate fi vorba decat despre un vis urat din care nu poti sa evadezi. Mihaela Buzarnescu cu ochii in lacrimi si tipand de durere) a parasit in scaunul cu rotile terenul, meciul cu Elina Svitolina Rogers Cup, turul doi) terminandu-se sec si cu un gust amar in setul decisiv dupa o accidentare urata suferita de jucatoarea noastra. continuă pe Hotnews

VIDEO Mihaela Buzarnescu a parasit terenul ntr-un scaun cu rotile dupa o accidentare urta n decisivul meciului cu Elina Svitolina - Imagini greu de privit

Aflata in cel mai bun moment de pana acum al carierei, Mihaela Buzarnescu va sustine un nou test important impotriva Elinei Svitolina 5 WTA), jucatoare pe care a mai invins-o de doua ori anul acesta. Confruntarea face parte din turul doi de la Rogers Cup de categorie Premier 5), disputa fiind in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

VIDEO Momente dramatice cu Mihaela Buzarnescu! A izbucnit in plans, Elina Svitolina a sarit sa o ajute. Romanca a iesit de pe teren in scaunul cu rotile

Mihaela Buzarnescu a intalnit-o pe Elina Svitolina, locul 5 WTA, in turul doi de la Montreal. Meciul era in setul decisiv, cand jucatoarea noastra a suferit o accidentare grava.

VIDEO Momentul accidentarii teribile suferite de Mihaela Buzarnescu. Romanca a tipat si a plans de durere

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 20 WTA, a abandonat, miercuri, in turul doi al turneului Rogers Cup, de la Montreal, dupa ce s-a accidentat in setul trei al meciului cu sportiva ucraineana Elina Svitolina, numarul 5 mondial. Romanca a tipat si a plans pe teren de durere.

VIDEO Rezumatul unui meci de colectie! Cum a spulberat-o Mihaela Buzarnescu pe Maria Sakkari in finala de la San Jose

Mihaela Buzarnescu scrie istorie la 30 de ani si reuseste sa castige primul ei titlu WTA, prin victoria in finala turneului de la San Jose.

Mihaela Buzarnescu castiga primul titlu WTA din cariera si intra in top 20 mondial VIDEO: A fost minunat, e un vis!

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a castigat, duminica, primul sau titlu WTA din cariera, dupa ce a invins-o categoric pe grecoaica Maria Sakkari, cu 6-1, 6-0, in finala turneului de la San Jose.

VIDEO Mihaela Buzarnescu, campioana la San Jose (6-1, 6-0 cu Maria Sakkari) / Primul titlu WTA, Miki va urca pe locul 20 n lume

Asteptarea a luat sfarsit - Mihaela Buzarnescu a castigat primul sau titlu WTA din cariera la 30 de ani), jucatoarea noastra cucerind trofeul la San Jose, competitie de categorie Premier. A fost o finala care a curs intr-o singura directie, Miki cedand un singur game in fata Mariei Sakkari, scor 6-1, 6-0, dupa o ora si 13 minute. Din aceasta saptamana, Buzarnescu va urca pe locul 20 in lume, cea mai buna performanta de pana acum a carierei cine stie ce surprize ne mai pregateste Miki in urmatoarea perioada).

VIDEO Mihaela Buzarnescu, n finala de la San Jose - A revenit de la 0-1 la seturi cu Elise Mertens

Mihaela Buzarnescu continua sa uimeasca prin evolutiile ei in circuitul WTA, jucatoarea noastra reusind sa se califice in finala turneului de la San Jose. Condusa cu 1-0 la seturi de Elise Mertens 4-6), Miki a reusit sa revina si sa le castige pe urmatoarele doua 6-3, 6-1).

Momente dramatice cu Mihaela Buzarnescu! A izbucnit in plans, Elina Svitolina a sarit sa o ajute

Mihaela Buzarnescu a intalnit-o Elina Svitolina, locul 5 WTA, in turul doi de la Montreal. Meciul era in setul decisiv, cand jucatoarea noastra a suferit o accidentare grava.

Mihaela Buzarnescu joaca azi la Montreal impotriva victimei preferate: Elina Svitolina

Calificata in turul doi la Montreal, Mihaela Buzarnescu o va intalni astazi pe Elina Svitolina, jucatoarea clasata pe locul 5 in lume.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Montreal

Mihaela Buzarnescu, locul 20 WTA, a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang, locul 53 WTA, venita din calificari, si s-a calificat in turul doi la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 de la Montreal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )