Libnet.ro
UNICEF

07:16

VIDEO Ministrul Educatiei si-a cerut scuze in avans pentru greselile deja comise

România Liberă România Liberă,
VIDEO Ministrul Educatiei si-a cerut scuze in avans pentru greselile deja comise

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a explicat, intr-un interviu pentru Digi FM, care este diferenta dintre greseala si eroare, dupa ce a fost criticat pentru ca a spus ca greselile se pot corecta, dar erorile nu. La finalul emisiunii, el si-a cerut scuze anticipat pentru greselile pe care le-a facut. continuă pe România Liberă

VIDEO Ministrul Educatiei si-a cerut scuze anticipat pentru greselile deja comise

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a explicat, intr-un interviu pentru Digi FM, care este diferenta dintre greseala si eroare, dupa ce a fost criticat pentru ca a spus ca greselile se pot corecta, dar erorile nu. La finalul emisiunii, el si-a cerut scuze anticipat pentru greselile pe care le-a facut.

Neymar a cerut scuze coechipierilor de la PSG dupa incidentul cu Edinson Cavani

Atacantul brazilian Neymar a cerut scuze coechipierilor sai de la Paris Saint-Germain, dupa incidentul cu Edinson Cavani de la meciul cu Olympique Lyon, informeaza L'Equipe.

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. Ce a spus Liviu Pop in plenul Senatului - VIDEO

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. in timpul dezbaterilor din plenul Senatului, Liviu Pop s-a incurcat in termeni. in viata exista, ca si in politica,.

Nicolae Manolescu, despre Liviu Pop, ministrul Educatiei: personaj tragi-comic, plin de agramatism

Criticul literar Nicolae Manolescu a apreciat, intr-un interviu pentru RFI, ca actualul Guvern seamana tot mai mult cu executivul din regimul comunist, facand referire la tendinta de etatizare a Educatiei prin introducerea manualului unic. De asemenea, criticul literar l-a caracterizat pe ministrul Educatiei Liviu Pop ca fiind un personaj tragi-comic, plin de agramatism.

EXCLUSIV. Cum isi analizeaza Liviu Pop, ministrul Educatiei, propriile perle

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a oferit de-a lungul timpului numeroase perle. Parcursul politic al ministrului a fost presarat cu numeroase gafe, a aratat Radu Tudor, joi seara, la Punctul.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Baronii manualelor au anual, se vehiculeaza, undeva peste 100 de milioane euro. Numai auxiliare. Bani gri catre negru

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi la Antena 3 ca Baronii manualelor obtin anual pe zona de auxiliare undeva peste 100 de milioane de euro, bani gri catre negru.

Ministrul Educatiei sustine ca este dreptul profesorului sa foloseasca orice auxiliar curricular isi doreste

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca este dreptul profesorului sa foloseasca orice auxiliar curricular isi doreste, insa a subliniat ca atunci cand spune acest lucru nu se refera si la auxiliarele didactice.

Ministrul Educatiei: Este dreptul profesorului sa foloseasca orice auxiliar curricular isi doreste

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, afirma ca este dreptul profesorului sa foloseasca orice auxiliar curricular isi doreste. Pop a declarat joi la Antena 3 ca atunci cand spune acest lucru.

Ministrul Educatiei: In 10 octombrie vom avea 90% dintre manualele de clasa V-a

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi la Antena 3 ca pe 10 octombrie 90% dintre manualele de clasa V-a vor fi pe bancile elevilor.

REPORTAJ Biblioteca pentru Pop. Ce carti a primit cu dedicatie de la bucuresteni ministrul Educatiei, Liviu Pop

Scandalul manualelor scolare si gravele probleme de background profesional ale ministrului Liviu Pop i-au scos pe bucuresteni in strada. Au pus mana de la mana si i-au trimis ministrului mai multe carti, pentru ca acesta sa-si poata completa educatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )