Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Ministrul Monica Anisie, criticata ca a mustruluit o invatatoare in fata elevilor. FSLI: Pedagogic nu se face asa!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ministrul Monica Anisie, criticata ca a mustruluit o invatatoare in fata elevilor. FSLI: Pedagogic nu se face asa!

Ecouri venite din partea sindicatelor dupa controalele neanuntate ale ministrului Educatiei in mai multe scoli. Reactie vine ca urmare a criticilor aduse de Monica Anisie unei invatatoare care ar fi tipat la elevi. Demnitarul a intrat intr-o sala de clasa, in timpul orei, la o scoala din judetul Ialomita, dupa ce a auzit de pe hol un ton ridicat. continuă pe Adevărul

Ministrul Monica Anisie, scrisoare deschisa catre primarii din tara: Fac un apel public catre dumneavoastra sa asigurati finantarea corespunzatoare a educatiei in bugetele pentru anul 2020

Guvernul Orban si-a facut deja datoria de a majora bugetul pentru educatie in 2020, a afirmat ministrul Monica Anisie, intr-o scrisoare deschisa catre primarii din Romania, prin care le-a cerut edililor sa.

Monica Anisie isi cere scuze dupa vizita din Ialomita: Este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, isi cere scuze intr-un mesaj pe Facebook cu privire la vizita la scolile cu toaleta in curte din Judetul Ialomita, unde a intrat intr-o clasa in care a auzit o invatatoare tipand la copii. Nu am fost in acea scoala pentru doamna invatatoare, dar sunt un om caruia chiar ii pasa de copii, elevii mei pot depune marturie. As fi vrut sa fiu mai calma in acea interactiune si este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau, scrie Anisie. Sindicate: Controalele din scoli realizate de ministrul Educatiei trebuie sa respecte legea Pedagogic nu se face asa!.

Monica Anisie, reactie surprinzatoare dupa ce a fost criticata pentru cum i-a vorbit invatatoarei din Axintele

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca ar fi vrut sa fie mai calma in interactiunea pe care a avut-o cu invatatoarea de la o scoala din comuna Axintele, cand a intrat in clasa reprosandu-i acesteia faptul ca tipa la elevi, si ii pare rau ca nu a fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor.

VIDEO Cum se apara Monica Anisie in scandalul pe care l-a declansat certand o invatatoare din judetul Ialomita

Monica Anisiei, ministrul Educatiei, se apara in scandalul pe care l-a declansat certand o invatatoare din judetul Ialomita in fata elevilor, spunand ca ar fi vrut sa fie mai calma. de asemenea, intr-un mesaj postat pe o pagina de socialiazare, demnitarul spune ca este regretabil ceea ce s-a intamplat si ca nu a fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor.

Ministrul Educatiei: Si elevii de clasa a VII-a vor sustine simularea examenelor de Evaluare Nationala

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a anuntat ca si elevii de clasa a VII-a vor sustine simularea examenelor de Evaluare Nationala, informeaza edupedu. ro. Anisie a spus ca, in acest moment, singurele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2861 seconds )