Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Modul inedit in care au dat startul noului an scolar cadrele didactice ale unei scoli din Targoviste

Adevărul Adevărul,
VIDEO Modul inedit in care au dat startul noului an scolar cadrele didactice ale unei scoli din Targoviste

Elevii Scolii Nr. 10 Radu cel Mare din Targoviste au avut parte de o surpriza pe cinste din partea cadrelor didactice, la inceput de an scolar. Dascalii au dansat in sincron fara nicio inhibitie. continuă pe Adevărul

S-a dat startul campaniei 10 pentru siguranta. Copiii, instruiti de politisti pentru un an scolar fara incidente

In judetul Ialomita s-a dat startul campaniei 10 PENTRU SIGURANTA! Pana pe 20 septembrie, prin toate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, se vor desfasura activitati informativ-preventive ce au ca scop pregatirea elevilor, parintilor si profesorilor pentru un an scolar in siguranta, fara evenimente neplacute.

Scoala si Dumnezeu. Ministrul interimar al Educatiei, despre slujbele religioase care deschid noul an scolar

Valer-Daniel Breaz, ministrul interimar al Educatiei a vorbit despre slujbele religioase care deschid noul an scolar, fiind prezent la ceremonia de deschidere a noului an de invatamant la Scoala gimnaziala nr. 79 din Bucuresti. Ministrul interimar al Educatiei, despre slujbele religioase care deschid noul an scolar Clarificari: Patriarhia Romana sustine savarsirea slujbelor religioase in unitatile .

Ce spune despre tine modul in care folosesti telefonul mobil. Sigur nu stiai asta!

Modul in care folosesti telefonul mobil poate spune multe despre personalitatea ta. Daca folosesti telefonul cu o singura manainseamna ca esti o persoana sigura pe ea, care este pregatita sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )