Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Momentul in care o femeie din India este impuscata pentru ca se opreste din dansat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul in care o femeie din India este impuscata pentru ca se opreste din dansat

O dansatoare din India a fost internata in spital, dupa ce a fost impuscata pentru ca si-a intrerupt reprezentatia de la o nunta, scrie BBC. continuă pe Adevărul

O femeie din India a fost atacata si incendiata cand urma sa depuna marturie in propriul proces pentru viol

O femeie de 23 de ani din statul indian Uttar Pradesh a fost incendiata marti cand incepea calatoria pentru depunerea marturiei in procesul a doi barbati acuzati ca au violat-o.

HALUCINANT: Un BIVOLARU din India a creat o noua tara. Ce drepturi au membrii natiunii COSMICE si cum pot aplica pentru cetatenie

Un guru din India, dat in urmarire si cautat de Politie pentru acuzatii de agresiune sexuala, a anuntat ca a creat o noua tara pentru hindusi, care va lupta impotriva incalzirii globale, va oferi.

Biden foloseste in campanie filmarea in care lideri din Nato il ironizeaza pe Trump

Inregistrarea video in care Justin Trudeau il ironizeaza pe Donald Trump, la receptia reginei Elizab.

Cristina Ciobanasu din Sacrificiul este o adevarata luptatoare. Cum a ajuns dintr-un caz social la Dansez pentru tine la succes

Toata lumea o stie din serialul Pariu cu viata sau din productiile de tip telenovela O noua viata, Aniela, toate produse de Ruxandra Ion, pe vremea cand era producator la MediaPro si Acasa TV. Dar povestea Cristinei insasi pare desprinsa din telenovele, dar pentru moment are un curs fericit. Cristina Ciobanasu din Sacrificiul este o .

Demisii in masa in partidul lui Victor Ponta. De ce il acuza politicienii care pleaca din Pro Romania

Membrii partidului Pro Romania la carma caruia se afla Victor Ponta sunt nemultumiti de atitudinea liderului si il acuza ca a dus o politica a pumnului in gura. Drept urmare, membrii Pro Romania si-au dat demisia in masa. Demisii in masa in partidul lui Victor Ponta: Ne luam ramas-bun de la politica pumnului in gura .

PATRU barbati, iMPUSCATI MORTAL de politisti. Momentul care a SOCAT intreaga tara

Patru barbati acuzati de viol au fost impuscati mortal in timpul reconstituirii faptei. Tragedia a avut loc in India.

Unei femei i s-a dat foc pe drumul spre instanta la care i se judeca plangerea de viol

O femeie de 23 de ani din India este in stare critica dupa ce i s-a dat foc in drum spre instanta de judecata la care urma sa se desfasoare un proces intentat tot de ea impotriva a doi barbati, pe care ii.

VIRALUL ZILEI! Cum au fost surprinsi REGELE si REGINA Suediei pe un aeroport din India (VIDEO)

O imagine cu regele si regina Suediei face inconjurul lumii. Cei doi monarhi au fost surprinsi pe aeroportul din New Delhi, India, in timp ce isi carau singuri bagajele de mana, arataIndia.

VIDEO Momentul emotionant in care un bebelus surd aude pentru prima oara vocea mamei

Un tata a tinut sa impartaseasca momentul in care fiica sa de doar 4 luni, Georgina, aude pentru prima data vocea mamei sale, cu ajutorul aparatului auditiv, scrie BBC News.

Stiai? Prima femeie din lume care a facut operatii pe creier a fost o romanca

In 1944, Sofia Ogrezeanu e studenta in anul V la Facultatea de Medicina din Bucuresti. Are 24 de ani si nu se poate lauda cu prea multe, atat doar ca, spre deosebire de alte colege de generatie, a avut parte de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )