Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Momentul terifiant in care o femeie din Brazilia este impuscata in mijlocul strazii. Care este motivul agresorului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momentul terifiant in care o femeie din Brazilia este impuscata in mijlocul strazii. Care este motivul agresorului

O femeie de 31 de ani care traia pe strazile din Brazilia a fost impuscata mortal, la cateva secunde dupa ce i-ar fi cerut unui barbat bani de o paine, potrivit Daily Mail. continuă pe Adevărul

VIDEO Momentul in care un barbat loveste si trage de par o femeie, de profesie politist, intr-un club din Alba Iulia

Noi evolutii in cazul agresiunii din clubul Stage, din Alba Iulia, dupa un concert al trupei Parazitii. Barbatul retinut dupa ce a lovit si a tras de par o femeie a fost eliberat sub control judiciar.

VIDEO Momentul in care un sofer inconstient provoaca un accident. A circulat sute de metri pe contrasens si a sfidat pe toata lumea

Un sofer a fost surprins de camerele video conducand pe contrasens pe un bulevard din Cluj-Napoca. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar acum au ajuns si la politisti.

VIDEO Momentul incredibil in care o pisica salveaza viata unui copil. Stapana a facut-o vedeta pe Gatubela pe internet

O pisica din orasul columbian Bogota a ajuns vedeta pe internet dupa ce a salvat copilul de 1 an al stapanilor sai, care apoi au postat pe retelele de socializare inregistrarea cu fapta eroica a micutei feline.

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

intr-o zi, fiica lor a venit sa-si prezinte iubitul parintilor. in momentul in care l-a vazut, tatal a stiut pe loc ce va urma. E real! (FOTO)

Intr-o zi, fiica lora venit sa-si prezinte iubitul parintilor. in momentul in care l-a vazut, tatal a stiut pe loc ce va urma, desi in sinea lui incerca sa nege realul. O adevarata.

GERHARD ERASMUS, CEO APEX ALLIANCE: Pe piata hoteliera din Romania este inca suficient loc pentru dezvoltare

Piata hoteliera din tara noastra are inca suficient loc pentru dezvoltare, considera Gerhard Erasmus, CEO-ul companiei lituaniene Apex Alliance. Domnia sa a precizat ca existenta mai multor hoteluri ale brandurilor recunoscute la nivel international creste numarul turistilor, ceea ce ajuta intreaga piata si economie locala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )