Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Naomi Osaka, adversara Simonei Halep n turul doi de la Roma - Nipona a trecut categoric de Victoria Azarenka (6-0, 6-3)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Naomi Osaka, adversara Simonei Halep n turul doi de la Roma - Nipona a trecut categoric de Victoria Azarenka (6-0, 6-3)

Cu exceptia debutului setului secund cand a slabit ritmul si a fost condusa cu 2-0), Naomi Osaka 21 WTA) a fost in control deplin in meciul cu Victoria Azarenka 84 WTA), nipona impunandu-si stilul de joc cu ajutorul loviturilor sale puternice forehand-ul a incomodat-o constant pe Vika). Castigatoare la Indian Wells, Osaka a aratat ca se descurca bine si pe zgura, nu doar pe suprafetele rapide, iar victoria s-a conturat intr-o ora si 14 minute 6-0, 6-3). continuă pe Hotnews

Naomi Osaka, adversara Simonei Halep n turul doi de la Roma - Nipona a trecut categoric de Victoria Azarenka (6-0, 6-3)

Cu exceptia debutului setului secund cand a slabit ritmul si a fost condusa cu 2-0), Naomi Osaka 21 WTA) a fost in control deplin in meciul cu Victoria Azarenka 84 WTA), nipona impunandu-si stilul de joc cu ajutorul loviturilor sale puternice forehand-ul a incomodat-o constant pe Vika). Castigatoare la Indian Wells, Osaka a aratat ca se descurca bine si pe zgura, nu doar pe suprafetele rapide, iar victoria s-a conturat intr-o ora si 14 minute 6-0, 6-3).

WTA Roma: Simona Halep va juca direct n turul doi, cu nvingatoarea dintre Azarenka si Osaka

Simona Halep, 1 WTA si principala favorita, va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, acolo unde va da peste invingatoarea duelului dintre Victoria Azarenka si Naomi Osaka. Competitia de la Foro Italico ce se va desfasura in perioada 14-20 mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )