Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Noi dezvaluri in Cazul Navalnii: A fost otravit in camera sa de hotel, nu pe aeroport

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noi dezvaluri in Cazul Navalnii: A fost otravit in camera sa de hotel, nu pe aeroport

Opozantul rus Aleksei Navalnii ar fi fost otravit cu apa, in camera sa de hotel din orasul siberian Tomsk, si nu cu ceai, in avion, asa cum se credea initial. Dezvaluirea a fost facuta de echipa sa, prin intermdiul unei postari video pe Instagram, video in care este surprins momentul in care membrii staff-ului sau investigheaza camera si culeg probe, inclusiv sticlele goale de apa. continuă pe Hotnews

Noi dezvaluri in Cazul Navalnii: Ar fi fost otravit in camera sa de hotel, nu pe aeroport, asa cum s-a crezut initial

Agentul neurotoxic cunoscut pentru otravirea liderului opozitiei ruse, Alexei Navalny, a fost detectat pe o sticla de apa goala din camera sa de hotel din orasul siberian Tomsk, fapt ce indica otravirea sa in ho.

Unde a fost otravit Navalnii. Urme de noviciok au fost gasite intr-o sticla de apa din hotelul unde a fost cazat VIDEO

Urme de agent neurotoxic folosit pentru a-l otravi pe opozantul rus Aleksei Navalnii au fost detectate intr-o sticla de apa goala din camera lui de hotel, din orasul siberian Tomsk, ceea ce sugereaza ca el a fost otravit acolo si nu la aeroport dupa cum s-a crezut initial, a anuntat echipa lui Navalnii joi, informeaza Reuters.

Kremlinul considera ca gazoductul Nord Stream 2 nu ar trebui asociat cu cazul Navalnii: Este un proiect comercial

Kremlinul a declarat, miercuri, ca gazoductul Nord Stream 2 dintre Rusia si Germania nu ar trebui sa fie asociat cu cazul opozantului rus Aleksei Navalnii, despre care Berlinul spune ca a fost otravit, in.

Cazul Navalnii: Laboratoare din Franta si Suedia confirma otravirea cu Noviciok

Guvernul german a anuntat luni ca alte doua laboratoare au confirmat in mod independent ca opozantul rus Aleksei Navalnii a fost otravit cu un agent neurotoxic din clasa Noviciok si a indemnat din nou Rusia sa coopereze in ancheta.

Cum a fost otravit opozantul rus Navalnii. Otrava nu era in ceai

Echipa cu care lucreaza opozantul rus Aleksei Navalnii a dezvaluit cum a fost otravit acesta cu substanta neurotoxica din clasa Noviciok, relateaza presa internationala. Primele informatii indicau ca Navalnii a fost expus la otrava pe aeroport, inainte zborului din Siberia catre Moscova.

inca doua laboratoare au confirmat ca Navalnii a fost otravit cu Noviciok

Laboratoare specializate din Suedia si Franta au confirmat faptul ca opozantul rus Aleksei Navalnii .

DW, despre cazul Navalnii: Mereu dupa acelasi tipar. Cum comenteaza un fost ambasador german atitudinea Rusiei

Fostul ambasador german in Rusia, Rudiger von Fritsch, analizeaza intr-un interviu pentru DW modelul de comportament al Kremlinului in cazul Navalnii si explica in ce fel se poate vorbi ferm cu Moscova.

Macron ii spune lui Putin ca asteapta o clarificare in cazul Navalnii: Este o tentativa de omor

Presedintele francez Emmanuel Macron a discutat luni cu omologul sau rus Vladimir Putin despre cazul Navalnii si a cerut sa se faca lumina pe deplin si imediat cu privire la aceasta tentativa de omor prin otravire, relateaza AFP.

Noi detalii despre substanta cu care a fost otravit Alexei Navalnii. Ar fi o varianta noua de Noviciok

Novichokul, folosit pentru otravirea liderului opozitiei ruse, Alexei Navalnii, este o substanta cu efect neurotoxic dezvoltata de Uniunea Sovietica cu scopul de a fi folosit ca arma chimica intre anii 70 s.

Cazul Navalnii: Macron denunta o tentativa de asasinat si ii cere lui Putin clarificari Kremlinul pretinde sa i se furnizeze probe

In cursul unei convorbiri telefonice, presedintele francez Emmanuel Macron i-a cerut luni clarificari omologului sau rus Vladimir Putin cu privire la cazul opozantului rus Aleksei Navalnii, spitalizat in prezent la clinica Charite din Berlin, dupa ce demersuri similare au fost facute inainte de catre Germania, SUA, Uniunea Europeana si G7.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )