Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Noi proteste la Budapesta dupa alegerile din 8 aprilie: cei circa 10.000 de manifestanti au denuntat controlul guvernului asupra presei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noi proteste la Budapesta dupa alegerile din 8 aprilie: cei circa 10.000 de manifestanti au denuntat controlul guvernului asupra presei

Aproximativ 10. 000 de oameni au participat, sambata, la un nou protest la Budapesta, ei manifestand impotriva controlului guvernului asupra presei, care l-ar fi ajutat pe premierul Viktor Orban sa castige alegerile din 8 aprilie, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

ncrederea rusilor n Putin a scazut sub 50% dupa alegerile din martie

Procentul rusilor care au incredere in presedintele Vladimir Putin a scazut sub 50% dupa victoria sa in alegerile de luna trecuta, potrivit unui sondaj realizat de un institut de stat, citat deMoscow Times.

Noi proteste de amploare la Budapesta, dupa ce premierul Viktor Orban a castigat alegerile

Aproximativ 10. 000 de persoane au participat, sambata, la un nou protest la Budapesta, ei manifestand impotriva controlului guvernului asupra presei, care l-ar fi ajutat pe premierul Viktor Orban sa castige alegerile din 8 aprilie, relateaza Reuters.

Budapesta: Noi proteste masive impotriva lui Viktor Orban. Ce i-a scos in strada pe manifestanti (VIDEO)

Guvernul condus de Viktor Orban se confrunta cu noi proteste masive. Aproximativ 10. 000 de persoane participa, sambata, la un protest in Budapesta. Manifestantii s-au adunat in fata Parlamentului, fluturand.

Noi proteste masive impotriva Guvernului Dancila anuntate de sindicalistii de la CFR Marfa

Sunt anuntate noi proteste masive impotriva Guvernului PSD-ALDE. Sindicalistii din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane FNFMCV) si cei din Federatia Sindicatelor Transportatorilor.

Gigi Becali, reactie dupa alegerile FRF: Romanul vanzator se vinde pe doua chiftele

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat debusolat dupa infrangerea lui Ionut Lupescu in alegerile pentru presedintia FRF. Niciodata in viata mea nu am fost asa de debusolat. ori sunt eu aerian si.

Decizie radicala dupa alegerile FRF. Este ultima mea zi in fotbal

Marcel Puscas a declarat ca miercuri a fost ultima zi a lui in fotbal, dupa ce a primit numai opt voturi, din cele 254 exprimate la alegerile pentru presedintia FRF. Felictari lui Razvan Burleanu,.

Simona Halep, dupa victoria din FedCup: Am suferit o contractura la picior n game-ul doi, dar o sa ma recuperez si o sa joc mine

Jucatoarea Simona Halep a declarat, sambata, dupa ce a invins-o pe Viktorija Golubic in primul meci al intalnirii de FedCup Romania - Elvetia, ca la scurt timp dupa startul partidei a suferit o contractura la picior, dar nu se pune problema sa nu joace in a doua zi a confruntarii de la Cluj-Napoca.

Tudorel Toader a anuntat ce va face dupa plecarea din Guvern: Astept momentul in care voi scoate roba de la naftalina

Ministrul Justitiei a anuntat ca isi doreste sa revina la profesia de avocat dupa ce va pleca din Guvern. Prezent, vineri, la congresul avocatilor, Tudorel Toader a declarat ca asteapta cu nerabdare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )