Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Un nou protest impotriva modificarii legilor justitiei, la Parlament

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un nou protest impotriva modificarii legilor justitiei, la Parlament

Cativa protestatari s-au adunat, luni seara, in fata cladirii Parlamentului la o noua manifestatie impotriva modificarii legilor justitiei. De la ora 17. 00, AZI, are loc votul final in prima Camera decizionala Camera Deputatilor) pe modificarile la legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si votul pe modificari la legea ANI. Inca o data, PSD-ALDE isi bate joc de procedura parlamentara. Mai mult, furiseaza votul sub acoperirea sedintei solemne dedicate Regelui Mihai. De la ora 16. 00, HAI LA PARLAMENT, sa-i oprim!, au scris initiatorii protestului, pe pagina de Facebook a evenimentului. continuă pe Hotnews

VIDEO Un nou protest impotriva modificarii legilor justitiei: Cateva sute de oameni s-au adunat in fata Parlamentului

Cateva sute de protestatari s-au adunat, luni seara, in fata cladirii Parlamentului, la o noua manifestatie impotriva modificarii legilor justitiei. Multimea scandeaza: :Hotii!, Nu vrem sa fim condusi de hoti! si Nu scapati!. Jandarmii au instalat garduri de protectie. Pe langa efectivele de jandarmi obisnuite, la protest sunt si jandarmi calare. La precedentul miting, prezenta acestora a provocat nemultumiri in randurile manifestantilor.

VIDEO Un nou protest impotriva modificarii legilor justitiei: Cateva sute de oameni s-au adunat in fata Parlamentului. Liderii USR si PNL, din nou printre manifestanti

Cateva sute de protestatari s-au adunat, luni seara, in fata cladirii Parlamentului, la o noua manifestatie impotriva modificarii legilor justitiei. Multimea scandeaza: :Hotii!, Nu vrem sa fim condusi de hoti! si Nu scapati!. Jandarmii au instalat garduri de protectie. Pe langa efectivele de jandarmi obisnuite, la protest sunt si jandarmi calare. La precedentul miting, prezenta acestora a provocat nemultumiri in randurile manifestantilor. Liderii USR si PNL se afla din nou printre manifestanti, dupa ce au participat si la protestul de duminica seara, din Piata Victoriei.

Nou protest impotriva modificarii legilor Justitiei in Piata Victoriei

Urmariti live https://www. privesc. eu/Arhiva/79296/Protest-in-Piata-Victoriei-fata-de-modificarile-legilor-Justitieiprotestul din Piata Victoriei fata de modificarile legilor Justitiei *Liderii opozitiei s-au alaturat protestatarilor *Manifestatii antiguvernamentale sunt anuntate si in tara si diaspora ------------- *ACTUALIZARE 18:45 in Piata Victoriei s-au strans pana acum aproximativ 3. 000 de persoane, potrivit Digi24. Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei in Guvernul Ciolos, a declarat: De fiecare data cand au fost proteste si am fost in tara, am fost in Piata, ca cetatean roman. Intentionez, ca toata lumea de aici, sa imi folosesc in continuare vocea. Sunt cetatean, am drept de vot si ma intereseaza cum sunt reprezentata si in ce tara traiesc. *ACTUALIZARE 18:34 Numarul persoanelor care protesteaza la acest moment in Piata Victoriei a urcat la 1. 000, potrivit Digi24. Manifestantii scandeaza Justitie, nu coruptie!, PSD, ciuma rosie!, Demisia! si Hotii!. *ACTUALIZARE 18:19 Aproximativ 500 de persoane s-au strans pana la acest moment in Piata Victoriei, potrivit televiziunilor de stiri. Printre ei se afla si liderii opozitiei, Ludovic Orban PNL), Raluca Turcan PNL), Dan Barna USR) si Dacian Ciolos Platforma 100). ------------- Un mars de comemorare a Regelui Mihai I este anuntat pentru astazi, in Capitala, urmat de un protest fata de actuala guvernare in Piata Victoriei.

Nou protest impotriva modificarii legilor Justitiei in Piata Victoriei

Urmariti live https://www. privesc. eu/Arhiva/79296/Protest-in-Piata-Victoriei-fata-de-modificarile-legilor-Justitieiprotestul din Piata Victoriei *Liderii opozitiei s-au alaturat protestatarilor *Traficul in zona a fost inchis *Manifestatii antiguvernamentale au loc si in alte orase din tara ------------- *ACTUALIZARE 19:50 in Piata Victoriei protesteaza la acest moment aproximativ 10. 000 de oameni. *ACTUALIZARE 19:45 Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a ajuns la 8. Si in tara creste numarul protestatarilor: 2. 000 la Cluj, 1. 500 la Sibiu, 350 la Brasov si 200 la Timisoara. Filosoful Mihai Sora se afla din nou in strada, la Iasi. El a avut un mesaj ferm pentru toti cei care participa la proteste: Sa fie fermi, sa ramana pe pozitie! Sa nu slabeasca protestele pana nu au castig de cauza!. *ACTUALIZARE 19:26 Numarul protestatarilor din Capitala a ajuns la aproximativ 6. 000, potrivit Digi24. Presedintele PNL, Ludovic Orban, aflat si el in fata Guvernului, a declarat: Noi vom face tot ceea ce consideram ca e bine pentru Romania. Ne vom bate cu PSD pe toate fronturile si vom asigura libertatile cetatenilor si independenta justitiei. *ACTUALIZARE 19:18 Traficul rutier a fost inchis si pe Bulevardul Aviatorilor. Nu se circula de la Piata Charles de Gaulle spre Piata Victoriei si pe strada Paris. Circulatia este deviata pe bulevardul Iancu de Hunedoara, prin pasaj. *ACTUALIZARE 19:02 Aproximativ 5. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei din Capitala la aceasta ora. Traficul rutier dinspre Bulevardul Lascar Catargiu spre Bulevardul Mihalache a fost inchis. De asemenea, circulatia dinspre bulevardul Kiseleff spre Calea Victoriei a fost blocata. *ACTUALIZARE 18:45 in Piata Victoriei s-au strans pana acum aproximativ 3. 000 de persoane, potrivit Digi24. Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei in Guvernul Ciolos, a declarat: De fiecare data cand au fost proteste si am fost in tara, am fost in Piata, ca cetatean roman. Intentionez, ca toata lumea de aici, sa imi folosesc in continuare vocea. Sunt cetatean, am drept de vot si ma intereseaza cum sunt reprezentata si in ce tara traiesc. *ACTUALIZARE 18:34 Numarul persoanelor care protesteaza la acest moment in Piata Victoriei a urcat la 1. 000, potrivit Digi24. Manifestantii scandeaza Justitie, nu coruptie!, PSD, ciuma rosie!, Demisia! si Hotii!. *ACTUALIZARE 18:19 Aproximativ 500 de persoane s-au strans pana la acest moment in Piata Victoriei, potrivit televiziunilor de stiri. Printre ei se afla si liderii opozitiei, Ludovic Orban PNL), Raluca Turcan PNL), Dan Barna USR) si Dacian Ciolos Platforma 100).

Noi proteste impotriva modificarii legilor Justitiei

Piata Victoriei din Capitala a fost din nou, aseara, scena protestelor antiguvernamentale, mii de persoane manifestand impotriva incercarilor coalitiei PSD-ALDE de modificare a legilor Justitiei.

PNL si USR s-au alaturat organizatiilor civice care protesteaza impotriva modificarii legilor Justitiei / Ludovic Orban: Pasivitatea este o forma de complicitate

Presedintii principalelor partide de opozitie, Ludovic Orban si Dan Barna, impreuna cu Dacian Ciolos au participat duminica la o conferinta de presa comuna alaturi de organizatiile civice care protesteaza in strada impotriva modificarii legilor Justitiei, cerand ca romanii sa iasa la manifestatii pasnice si explicand ca pasivitatea este o forma de complicitate cu actuala coalitie de guvernare PSD-ALDE.

Presa internationala: Mii de romani au protestat in strada impotriva modificarii legilor justitiei

Presa internationala scrie despre manifestatiile impotriva Guvernului si a modificarii legilor justitiei care au avut loc duminica seara in Piata Victoriei din capitala si in mai multe orase. Mii de romani protesteaza la Bucuresti fata de modificarile propuse ale legilor justitiei, scrie Reuters, adaugand ca si in alte orase din Romania au avut loc proteste.

PNL si USR s-au alaturat organizatiilor civice care protesteaza fata de modificarea legilor Justitiei / Ludovic Orban: Pasivitatea este o forma de complicitate

Presedintii principalelor partide de opozitie, Ludovic Orban si Dan Barna, impreuna cu Dacian Ciolos au participat duminica la o conferinta de presa comuna alaturi de organizatiile civice care protesteaza in strada fata de modificarea legilor Justitiei, cerand ca romanii sa iasa la manifestatii pasnice si explicand ca pasivitatea este o forma de complicitate cu actuala coalitie de guvernare PSD-ALDE, relateaza News. ro.

Augustin Lazar spune ca se poate pune frana modificarii legilor justitiei: Avem parghii, dar nu le anuntam, toate la momentul potrivit. Le pregatim

Procurorul general Augustin Lazar a declarat vineri ca are parghii pentru a incetini adoptarea modificarilor la legile justitiei, dar ca nu este inca momentul sa le anunte. Consultarea Comisiei de la Venetia este obligatorie, fara niciun dubiu, cu certitudine trebuie consultata, dar nu exista niciun interes din partea celor care vor sa promoveze in graba aceste legi fiindca ar dura o perioada de timp si le-ar strica planurile, a spus Lazar.

Protest fata de modificarile aduse legilor justitiei. Peste 300 de oameni au iesit in strada

Un nou protest impotriva modificarilor legilor justitiei a scos in strada brasovenii. Peste 300 de persoane sunt la Prefectura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )