Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO US Open: Serena Williams, calificare lejera n turul doi (6-4, 6-0 cu Magda Linette) / Rezultatele zilei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO US Open: Serena Williams, calificare lejera n turul doi (6-4, 6-0 cu Magda Linette) / Rezultatele zilei

Serena Williams s-a calificat in turul doi de la US Open dupa ce a cedat doar patru game-uri 6-4, 6-0) in meciul cu poloneza Magda Linette. Locul 26 in lume, Serena a practicat un joc agresiv, spre deliciul publicului de pe Arthur Ashe. Merg mai departe si favoritele Garbine Muguruza, Venus Williams, Karolina Pliskova si Elina Svitolina. continuă pe Hotnews

US Open: Ana Bogdan, calificare n turul doi (6-4, 6-2 cu Marie Bouzkova)

Romania are pana in acest moment doua reprezentante in turul doi de la US Open ultimul Grand Slam al anului), Ana Bogdan obtinand calificarea dupa o victorie lejera, scor 6-4, 6-2, cu Marie Bouzkova 170 WTA, venita din calificari).

Salopeta sport ce a scandalizat tenisul! Serena Williams a primit interdictie

Serena Williams a purtat pe terenul de tenis o salopeta cat-woman care nu era in ton cu echipamentele sportivilor, iar organizatorii turneului French Open i-au interzis accesul, desi acea salopeta i-a salvat viata.

US Open: Irina Begu, n turul doi (6-3, 6-3 cu Jennifer Brady)

Jucatoarea Irina Begu, locul 59 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la US Open, trecand in prima runda de sportiva americana Jennifer Brady, numarul 66 mondial, scor 6-3, 6-3.

Serena Williams, criticatapentru echipamentul purtat la Roland Garros.Ce i s-a interzis tenismenei

Cand Serena Williams s-a intors la tenis, dupa ce a nascut, a facut-o imbracata intr-un costum de pisica catsuit) care i-a evidentiat toate formele. Pe Instagram, Serena Williams a dedicat acest.

Serena Williams, REACTIE HALUCINANTA dupa ce a fost intrebata de retragere: Acesta este startul unei noi cariere pentru mine!

Aflata la finalul carierei, Serena Williams a oferit un raspuns halucinant cand, inainte de startul US Opens, a fost intrebata se gandeste la retragere, in conditiile in care se indreapta cu pasi mari spre.

VIDEO US Open: Rafael Nadal, n turul doi dupa abandonul lui David Ferrer - Retragere amara pentru David din turneele de Grand Slam (Rezultatele zilei)

David Ferrer si-a luat adio de la turneele de Grand Slam, ibericul abandonand in setul al doilea al meciului cu Rafael Nadal din turul intai de la US Open. La scorul de 6-3, 3-4 in favoarea lui Rafa jucatorul in varsta de 36 de ani a fost nevoit sa se retraga din cauza unor probleme la glezna stanga.

Monica Niculescu a ratat calificarea in turul doi la US Open: a fost batuta de o jucatoare venita din calificari

Monica Niculescu, locul 61 WTA, a fost invinsa, marti, in primul tur la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Ana Bogdan s-a calificat in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan s-a calificat in turul secund al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-4, 6-2, pe cehoaica Marie Bouzkova, venita di.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )