Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ploile abundente au facut ravagii in mai multe localitati din R. Moldova

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ploile abundente au facut ravagii in mai multe localitati din R. Moldova

Peste 40 de angajati ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta cu opt autospeciale de interventie si opt motopompe au fost mobilizati pentru a lichida consecintele in urma ploilor torentiale in orasul Comrat si alte localitati din UTA Gagauzia. continuă pe Adevărul

Restrictii impuse in mai multe localitati hunedorene, din cauza numarului mare de infectii cu Covid 19

In mai multe localitati din judetul Hunedoara au fost impuse restrictii in privinta activitatilor cu publicul in restaurante si cafenele, din cauza numarului mare de infectii cu noul coronavirus.

Restaurantele si barurile se inchid din nou in mai multe localitati, in urma cresterii a numarului de infectari cu COVID-19

Restaurantele de interior si barurile din sapte localitati din judetul Arad se inchid din nou, timp de o saptamana, din cauza cresterii alarmante a numarului de infectii cu COVID-19.

Alerta! Se inchid din nou restaurantele in mai multe localitati din Romania

Odata cu cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, marti dupa-amiaza au fost anuntate noi restrictii pe care cetatenii trebuie sa le suporte. Restaurantele, cafenelele si cazinourile din Petrosani si din alte 11 localitati din judetul Hunedoara se inchid din cauza atingerii pragului de pericol privind infectarea cu virusul SARS CoV-2.

Nelu Tataru: Am avut 559 de focare desfasurate in intreaga tara. Unde se formeaza cele mai multe focare de infectie (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, pentru B1 TV, ca cele mai multe focare de Covid-19 sunt formate la persoane din unitatile institutionalizate pentru batrani si copii, urmatoarele fiind.

Profesorul cu cele mai multe tatuaje. Elevii lui au cosmaruri dupa ce ii vad fata

Un profesor cu extrem de multe tatuaje a reusit sa atraga atentia tuturor cu infatisarea pe care si-o schimba frecvent. Din pacate, elevii lui se tem de look-ul sau si au inceput sa aiba cosmaruri dupa ce barbatul si-a facut corneea neagra. Cel mai tatuat profesor de primara. Elevii au cosmaruri din cauza lui Sylvain .

Ce surpriza! Cand se fac cele mai multe accidente rutiere. Atentie, soferi, momentul este unul total neasteptat

Pe sosele. accidente cu autovehicule sunt experiente destul de frecvente. Unii soferi au vazut accidente de masina in timp ce conduceau. Altii au experimentat ei insisi. Cu toate acestea, exista unele situatii, zone si momente ale zilei in care soferii sunt mai vulnerabili la confruntarea cu o coliziune. Cand se fac cele mai multe accidente .

Incidente mai multe sectii de votare din judetul Constanta: Un alegator a sesizat faptul ca a primit un buletin de vot deja stampilat pentru PSD

Nereguli la mai multe sectii de votare din judetul Constanta. Mai multe incidente au avut loc duminica, in ziua alegerilor locale, la sectii din judetul de la malul marii. Alegerile locale din 27 septembrie.

Mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise, dupa cresterea numarului de cazuri de Covid-19

In urma cresterii numarului de cazuri de Covid-19, mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a hotarat sa mentina.

FOTO PSD scrie in sesizarea facuta la BEC ca din numaratoarea paralela a partidului Clotilde Armand are mai multe voturi decat Dan Tudorache Sesizarea in care se cere si renumararea voturilor, trimisa fix la un minut dupa expirarea termenului legal

PSD a cerut Biroului Electoral Central anularea alegerilor sau renumararea voturilor la Sectorul 1, invocand fraudarea alegerilor in defavoarea lui Dan Tudorache, insa solicitarea a fost transmisa fix la un minut dupa expirarea termenului legal. in sesizarea in care social-democratii reclama fraudarea alegerilor in defavoarea candidatului lor, scrie insa ca, din numaratoarea paralela a partidului, Clotilde Armand are mai multe voturi decat Dan Tudorache.

DOCUMENTUL care confirma ca la Sectorul 1 s-au gasit in urne mai multe buletine de vot decat persoane care apar pe lista de semnaturi Sunt probleme si cu buletinele nule

O adresa transmisa BEC de presedintele Biroului Electoral al Sectorului 1, procurorul Nicolae Sprincu, confirma ca in unele sectii s-au gasit in urne mai multe buletine de vot decat persoane care apar pe lista de semnaturi ca au votat. De asemenea, numarul de buletine de vot nule era mai mare decat cel mentionat in procesul verbal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )