Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Pompierii vor interveni mai repede in satele din Baraganul buzoian. Au deschis punct de lucru in zona

Adevărul Adevărul,
VIDEO Pompierii vor interveni mai repede in satele din Baraganul buzoian. Au deschis punct de lucru in zona

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neron Lupascu al judetului Buzau a inaugurat un nou punct de lucru in judet. Se afla in comuna Padina si va deservi zona de sud-est a judetului, care cuprinde comunele Padina, Rusetu, Pogoanele, Scutelnici, Luciu, Largu si Bradeanu, cu cele 16 sate apartinatoare. continuă pe Adevărul

UE strange Romania cu usa ca sa returneze mai repede banii din taxa auto

Tergiversarea restituirii fostelor taxe auto ar putea aduce Romaniei o noua sanctiune din partea Comisiei Europene. Vestea buna este ca romanii ar putea sa-si primeasca banii inapoi mai repede decat s-a stabilit in calendarul facut de Guvern.

VIDEO Cum vor arata fntnile de la Piata Unirii dupa renovare

Primaria Capitalei a transmis vineri imagini video cum vor arata fantanile arteziene de la Piata Unirii dupa renovare. Pe langa jocurile de apa, acestea vor avea lumini si muzica, in 4 regimuri de functionare: regim de zi, seara, respectiv noapte, de luni pana vineri, iar in weekend vor functiona in regim de spectacol stradal.

Secretarul de stat american, Mike Pompeo: SUA vor impune Iranului cele mai dure sanctiuni din istorie

Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, a afirmat ca SUA vor impune Iranului cele mai dure santiuni din istorie. El a mai declarat faptul ca va colabora cu Pentagonul si alti aliati regionali pentru a.

Un nou record in piata auto: aprilie a fost cea mai buna luna din ultimii 9 ani

Piata auto din Romania a depasit in aprilie cifra de 15. 800 de unitati, fiind cea mai buna luna din ultimii 9 ani, ceea ce face ca volumul total al vanzarilor dupa 4 luni sa ajunga la 51. 853 unitati, cu 27,8% mai mult decat in aceeasi perioda a anului.

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Barbatul are 101 ani

Cel mai batran salariat din Romania se pensioneaza. Vorbim despre un cioban din Valea Jiului care are 101 ani si a decis intr-un final sa se retraga din activitate. Baciul Stefan Gros este un personaj.

VIDEO Cum vor arata fantanile de la Piata Unirii dupa renovare

Primaria Capitalei a transmis vineri imagini video cu fantanile arteziene de la Piata Unirii dupa renovare. La final, bucurestenii vor avea parte de jocuri de apa cu lumini si muzica, in 4 regimuri de functionare: regim de zi, seara, respectiv noapte,.

Cum va crea NASA cel mai rece mediu din Univers

Pentru a crea un loc de 10 miliarde de ori mai rece decat vidul spatiului, NASA trimite catre Statia Spatiala Internationala un echipament numit Cold Atom Laboratory CAL). Cu ajutorul aparatului, oamenii de stiinta vor putea observa proprietatile cuantice ale atomilor ultra-reci. Pentru a atinge acea temperatura nemaiintalnit de rece, o combinatie de laseri si [].

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai fideli barbati din zodiac

Barbatul Balanta se pare ca exceleaza la acest capitol, el fiind ultimul barbat din zodiac pe care l-ai putea banui ca te insala. Balantelor le place stabilitatea intr-o relatie si nu se aventureaza pe te.

24IT. Olandezii au creat cei mai ciudati pantofi din lume. Sunt facuti din guma de mestecat

Peste 1,5 milioane de kilograme de guma sunt aruncate anual pe strazile din Amsterdam. Olandezii au gasit o solutie pentru guma de mestecat de pe jos si au facut incaltari din resturile colorate aruncate pe.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,6228 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins vineri, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )