Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Prima femeie fotojurnalist din Fasia Gaza: Au refuzat sa ma instruiasca din cauza sexului meu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Prima femeie fotojurnalist din Fasia Gaza: Au refuzat sa ma instruiasca din cauza sexului meu

Eman Mohammed este prima femeie fotojurnalist din Palestina. Si-a inceput cariera la 19 ani si a trecut prin multe greutati din pricina mentalitatilor. Munca mea de fotografa era considerata o insulta grava adusa traditiilor localesi a dat nastere unui stigmat de durata asupra mea si familiei mele, a marturisit Eman la un eveniment TED din martie 2014. continuă pe Adevărul

Sase palestinieni - inclusiv doi minori - ucisi prin impuscare si alti 90 raniti in Fasia Gaza, anunta Ministerul Sanatatii din enclava

Sase palestinieni, inclusiv doi copii in varste de 12 si 14 ani, au fost ucisi vineri prin impuscare de catre militari israelieni in Fasia Gaza, in cursul unor manifestatii si ciocniri, a anuntat Ministerul Sanatatii din enclava palestiniana, relateaza AFP.

Prima MASINA ZBURATOARE din lume, la vanzare din octombrie! Ce OFERTE ai pentru uluitoarea Terrafugia (FOTO)

Viitorul ne ajunge din urma: pre-vanzarile pentru prima masina zburatoare din lume incep din luna octombrie, a anuntat marti producatorul Terrafugia, potrivit Agerpres. Masina va putea transporta doua.

Tarom lanseaza prima aplicatie mobila din istoria companiei

Compania nationala de transporturi aeriene romane Tarom lanseaza prima aplicatie mobila din istoria companiei, incepand din 27 septembrie, disponibila gratuit pe platforma Google Play .

A avut loc prima nunta gay din familia regala britanica!

Varul reginei Elisabeta a II-a, Lordul Ivar Mountbatten a scris istorie. El este primul membru al familiei regale care s-a casatorit cu o persoana de acelasi sex.

Tarom lanseaza prima aplicatie mobila din istoria companiei

Transportatorul aerian national Tarom a anuntat astazi lansarea primei aplicatii mobile din istoria companiei, care poate fi descarcata gratuit de pe platforma Google play, pentru a le oferi pasagerilor acces rapid la destinatiile preferate, un istoric al calatoriilor si posibilitatea de a tine legatura directa cu compania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )